Yardım lg g2 ekran donması

Sponsorlu Bağlantılar

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 ekran donması
merhabalar lg g2 16gb kullanıyorum ve bir süredir ekran donması yaşıyorum bunun bir çözümü var mı ? yardımcı olabilirmisiniz ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videoda olduğu gibi sorun .

polimex

Üye
Aynısı benim cihazda da oluyor LG g2 bi işi adam gibi yapmıyor garantisi biter bitmez root yapıp farklı rom yükleyeceğim

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Kardesim kirilmaz ekran koruyucu kullaniyorsan cikart oyle bi dene

xmustx

xmustx

Üye
Snap800müş..

xmustx

xmustx

Üye
Snap800 olmasaydı da ekranda donmasaydı..

polimex

Üye
Nerden bu sonuca vardınız snap 800 den kaynaklı mı

xmustx

xmustx

Üye
Ya yok arkadaşlar adamlar bi işlemci koyuyor gerisi rezalet.birde bunlara toz kondurmayanlar var..

dejavu178

dejavu178

Üye
Eğer ekranda jelatin var ve hassas dokunuyorsaniz çalışmaya biliyor bazen , bende de vardı jelatin artik delirmeye başlamıştım gidip teknoloji magazalarinda deniyordum telefonlari çok hafif dokunuyordum falan çalışıyordu , en sonunda jelatini çıkardım şuan gayet iyi

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
Bazı forumlarda da 4.4.2den kaynaklı diyor . Bir bakıma doğru gibi geliyor çünkü o güncellemeyi yaptıktan sonra olmaya başladı bir bakıma . Aslında S4 den falan iyi telefon ama saçma sapan sorunları var işte .

timentin

timentin

Üye
Kardeşim sorununa gelen cevabi yorumları gördüm, komik ve hiç alakası olmayan şeyler.
1- maalesef Android işletim sisteminden kaynaklı bu donmalar, samsung larda da görülüyor.
2- çözüm : Ekran donduğu anda arka güç tuşuna bir kez bas ve tuş kilidini devreye sok, sonra ister ekranı çift tıklayarak istersen yine güç tuşuna bir kez basarak ekran kilidini aç.
Göreceksin sanki cihazı kapa - aç yapmışcasına emrine amâde..

xmustx

xmustx

Üye
:hmmm Komik olan ?

timentin

timentin

Üye
"Snap 800" mesela

kiko60

kiko60

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sorununa gelen cevabi yorumları gördüm, komik ve hiç alakası olmayan şeyler.
1- maalesef Android işletim sisteminden kaynaklı bu donmalar, samsung larda da görülüyor.
2- çözüm : Ekran donduğu anda arka güç tuşuna bir kez bas ve tuş kilidini devreye sok, sonra ister ekranı çift tıklayarak istersen yine güç tuşuna bir kez basarak ekran kilidini aç.
Göreceksin sanki cihazı kapa - aç yapmışcasına emrine amâde..
Komik olarak yorumlama bence kardeşim herkesin yorumuna saygı duyulmalı . Teşekkür ederim verdiğin bilgi için deneyeceğim.