evet var en son vıber 23 52 de gırmıs ama androıd cıhaz yonetıcısı yer tespıtı yapamıyo suanGeçmiş olsun, cihazda internet paketi var mıydı?
yani okadarı normal =) mesela google androıd yonetıcısı yazıyosun google crome da falan konumun acıksa zıng dıye nerde gosterıyo vs gıbı seyler yad abaska bı alternatıf sormak ıstedım.IMEI verirsen polise bulurlar diye biliyorum, geçmiş olsun.
Sadece Chrome mu? Ben siliyorum hep chrome uyani okadarı normal =) mesela google androıd yonetıcısı yazıyosun google crome da falan konumun acıksa zıng dıye nerde gosterıyo vs gıbı seyler yad abaska bı alternatıf sormak ıstedım.

Htc'de telefon bulucu ve Htc Sense hesabından telefonu kilitleme gibi özellikler var, bu konuda en iyisi Htc.Sadece Chrome mu? Ben siliyorum hep chrome u![]()
kardesım avst kayspersky cok ıyı ıste bızde karakol zabıt derken unuttuk bu benımde aklıma geldı fakat konum acık olması gerekıyo ordan kıtleme vs yapabılıyosun ama kıtleme falan yaparsan savcılık bulamıyomus bu yuzden kıtleme ve caldırma yapmıyorumHocam eğer mobil data ve gps açıksa keşke zamanındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızandroid/devicemanager?hl=tr bu adrese girip telefonunuzun yerini tespit edip çaldırsaydınız. Ayrıca ayarlardan çalındığında telefonu kilitlemeyi ve silmeyi aktif edebiliyorsunuz ancak aktif değilse ona yapacak bir şeyiniz yok. Bir de eğer cihaz rootluysa avast çok iyi o konuda milyonlarca özelliği var "bu telefon çalınmıştır" diye siren sesi veriyor ve kitliyor telefonu ayrıca telefonun sistemine yazıyor rom bile atsalar silinmiyor vs.
BulmAK cok basit degil . Öncelikle çalan acemi olacak imei atmayacak net açık vs eğer tersi ise çalan çakal ise imei değiştirme ilk işi olur bulmak kum tanesi aramak kadar zor olur .