Haber LG G2 ÇALINDI.

Sponsorlu Bağlantılar

d.boyy

d.boyy

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 ÇALINDI.
arkadaslar bugun arkadas lg g2 telefon caldırdı karakola zabıt tutturduk yarında savcılıga gıdıcez baska bulmamız ıcın bı yol varmı ?

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Geçmiş olsun, cihazda internet paketi var mıydı?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
IMEI verirsen polise bulurlar diye biliyorum, geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: d.boyy
d.boyy

d.boyy

Üye
    Konu Sahibi
IMEI verirsen polise bulurlar diye biliyorum, geçmiş olsun.
yani okadarı normal =) mesela google androıd yonetıcısı yazıyosun google crome da falan konumun acıksa zıng dıye nerde gosterıyo vs gıbı seyler yad abaska bı alternatıf sormak ıstedım.

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
yani okadarı normal =) mesela google androıd yonetıcısı yazıyosun google crome da falan konumun acıksa zıng dıye nerde gosterıyo vs gıbı seyler yad abaska bı alternatıf sormak ıstedım.
Sadece Chrome mu? Ben siliyorum hep chrome u :oha:

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
  • Beğen
HeroMR

HeroMR

Üye
Hocam eğer mobil data ve gps açıksa keşke zamanında android/devicemanager?hl=tr bu adrese girip telefonunuzun yerini tespit edip çaldırsaydınız. Ayrıca ayarlardan çalındığında telefonu kilitlemeyi ve silmeyi aktif edebiliyorsunuz ancak aktif değilse ona yapacak bir şeyiniz yok. Bir de eğer cihaz rootluysa avast çok iyi o konuda milyonlarca özelliği var "bu telefon çalınmıştır" diye siren sesi veriyor ve kitliyor telefonu ayrıca telefonun sistemine yazıyor rom bile atsalar silinmiyor vs.

• Beğen
Tepkiler: d.boyy ve .caner.
d.boyy

d.boyy

Üye
    Konu Sahibi
Hocam eğer mobil data ve gps açıksa keşke zamanında android/devicemanager?hl=tr bu adrese girip telefonunuzun yerini tespit edip çaldırsaydınız. Ayrıca ayarlardan çalındığında telefonu kilitlemeyi ve silmeyi aktif edebiliyorsunuz ancak aktif değilse ona yapacak bir şeyiniz yok. Bir de eğer cihaz rootluysa avast çok iyi o konuda milyonlarca özelliği var "bu telefon çalınmıştır" diye siren sesi veriyor ve kitliyor telefonu ayrıca telefonun sistemine yazıyor rom bile atsalar silinmiyor vs.
kardesım avst kayspersky cok ıyı ıste bızde karakol zabıt derken unuttuk bu benımde aklıma geldı fakat konum acık olması gerekıyo ordan kıtleme vs yapabılıyosun ama kıtleme falan yaparsan savcılık bulamıyomus bu yuzden kıtleme ve caldırma yapmıyorum

MaxPowerr

MaxPowerr

Üye
geçmiş olsun ama bildiğim üere bu telefonların imeisini değiştiriyorlar ve bulunması zorlaşıyor. Umarım bulunur ama zor oldugunu bil. Karakol da öyle chrome geçmişi, internet girişi vs uğraşmıyor ne yazıkki imei yalnızca baktıkları.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
BulmAK cok basit degil . Öncelikle çalan acemi olacak imei atmayacak net açık vs eğer tersi ise çalan çakal ise imei değiştirme ilk işi olur bulmak kum tanesi aramak kadar zor olur .

HeroMR

HeroMR

Üye
BulmAK cok basit degil . Öncelikle çalan acemi olacak imei atmayacak net açık vs eğer tersi ise çalan çakal ise imei değiştirme ilk işi olur bulmak kum tanesi aramak kadar zor olur .

Zaten çalan akıllı biriyse çaldığı anda telefonu kapar simi çıkarır eve gidince stock rom atar daha sonra imei değiştirip satar. Bu durumda da yapacak bir şey kalmaz.

Hocam bir de nasıl çaldırdığınızı anlatabilir misiniz? Eğer bir taktikle çaldılarsa bizde öğrenelim de bizde dikkat ederiz.

d.boyy

d.boyy

Üye
    Konu Sahibi
valla avm de goturmusler savcılıga verdık bakalım aklınızda olsun kayıp calıntı ıhbarı verıdıgınızde bılgı ıhbar merkezıne savcılık telefonu bulmakta zorlanıyo cunku sınyal kalıtesı dusuyomus haberınız ola ve sole bı duyum aldım ne kadar dogruysa artık bılmıyom 5 ay ıcınde bulunmazsa odemesını yapıyolarmıs cunku emaıl vs verıyosun kı artık teknolojık hersey bulmaları gerekıyomus bulamıyolar dıye odeme yapılıyomus bılmem ne kadar dogru .

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve .caner.