Telefon Tavsiyesi lg g2 batarya süresi

muli2906

Üye
    Konu Sahibi
lg g2 batarya süresi
lg g2 batarya süresi sinden memnun olmayan varmi

ben eğer 4k çekim yapmaz isem ve mobizenden kayıt yapmazsam yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor (saat 7.10 çıkarıp gece 9 da takıyorum şarja)

dinemo

Üye
Ben oyun çok oynarım her gün 2 kere şarja takıyorum.

muli2906

Üye
    Konu Sahibi
4k destegi nezaman geldi ben tlfnu alali 1 ay oldu video ayarlarinda en yüksek full hd 60 fps var 4k yok bu arada yogun kullaniyorum surekli genlde internet kullanimi en yuksek 6saat 15 dk ekran acik kalma süresi aldim genelde 5 -5 bucuk saat rahat ekran acik kalma süresi aliyorum

Cloudy rom v2.2 yükledim ben önceki custom rom deneyimlerinden en iyisi ve hiç custom rom gibi hissetirmeyip orijinal lg romu deseler inanacak kadar stabil Ve her özellik çok güzel çalışıyor
Sırf stock romda kamera laglı olduğu için yükledim ama 4k da kullanmamak olmaz değil kullanıyorum

interka

Üye
bende de o rom yuklu ama 4k kamera yok onu ayrıcamı yuklemek gerek?

askımm

Üye
bn lg2 aldm sayet cikmayan batarya harici cd kart takilmamasi bnim icin byük sorundu s4 almistim ama inanin benim sansimami bilmem ama aktif kullandim 4 saat wifi acikti uyudum aksam 6 kalkip ise gtdim suan sarj yzde 63 sarj suan .... cok iyi umarim ble gdeerr

Lg batarya bakimindan iyi 2 gun gidiyo

Batarya teknolojisi iyi G2 deki yalnız şuan liderde o teknolojiyi kullanmaya başlamış biz kullanicilar için güzel haber tabiki.