LG G2 Batarya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

seyamkk

seyamkk

Üye
Bakalım Bende Aldım G2 Kullanıp Görücez

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Onlar kullanmadan atıyor, ss. Kullanırsan göremezsin bu değerleri. :ehe

Kullaninca rahat 2 gunu cikariyo zaten . Ama 2. Gune %47 ile baslamamak icin genelde bitirmeye calisiyorum . Telefonu telefon gibi kullaninca evet bu degerler cikiyor . Facede acik . Nette de dolasiyorum . Sadece oyun oynamiyorum . Her seferinde 50saat yazabiliyo kullanim suresi.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Kullaninca rahat 2 gunu cikariyo zaten . Ama 2. Gune %47 ile baslamamak icin genelde bitirmeye calisiyorum . Telefonu telefon gibi kullaninca evet bu degerler cikiyor . Facede acik . Nette de dolasiyorum . Sadece oyun oynamiyorum . Her seferinde 50saat yazabiliyo kullanim suresi.
Aynen öyle oyun oynanmıyorsa çok iyi gidiyor batarya tek bi oyun bile yok telefonumda.

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşımda da var G2. Onda da her şey açık, oyun da oynar(arada), film de izler. 1 gün gidiyor. E yeterli işte.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yazı türünü nasıl değiştirdin böylemiydi yoksa ?

Kardesim lg smartworld gir 25 tane font var indir onlari . Bide box . Bulut depolamaya kayit ol 50gb alan.veriyo . Bissiru font var

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Benim fontta bu . Sarja gelince sabahtan beri.birsey arastiriyorum ondan ekran isigi da fulde :-)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardesim lg smartworld gir 25 tane font var indir onlari . Bide box . Bulut depolamaya kayit ol 50gb alan.veriyo . Bissiru font var
Kardeşim ben nasıl kaydolcam ne olarak yani Lg account diyo ya ne yazcam oraya

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Yeni uye ol . Herhangi bir mail adresin ile farketmez...

Takipçi Satın Al

Üst Alt