.caner. Üye sport1907-2007' Alıntı: şaka bir yana lg'nin en olumsuz yanı sd kart desteği olmaması, ayrıca sanki s4'ün kasası biraz daha çekici gibi Genişletmek için tıkla ... 1. Tercih sebebim zaten tasarımı gerçekten aşığım bi tasarıma aklımda hep One vardı ama kalbimde s4
sport1907-2007' Alıntı: şaka bir yana lg'nin en olumsuz yanı sd kart desteği olmaması, ayrıca sanki s4'ün kasası biraz daha çekici gibi Genişletmek için tıkla ... 1. Tercih sebebim zaten tasarımı gerçekten aşığım bi tasarıma aklımda hep One vardı ama kalbimde s4
LG.G2.32GB Üye Konu Sahibi sport1907-2007' Alıntı: htc one da manyak Genişletmek için tıkla ... one ? diye espri yapmıcam
LG.G2.32GB Üye Konu Sahibi sport1907-2007' Alıntı: DDD fena değilll Genişletmek için tıkla ... ben tasarımda yine g2yi beğeniyorum.çünkü çerçevesiz tasarıma gidilmiş.özelden face vercem bi kaç foto var g2 ile çektim bi bakıver
sport1907-2007' Alıntı: DDD fena değilll Genişletmek için tıkla ... ben tasarımda yine g2yi beğeniyorum.çünkü çerçevesiz tasarıma gidilmiş.özelden face vercem bi kaç foto var g2 ile çektim bi bakıver
Invoke Üye @LG.G2.32GB Çektiğin bir kaç resmi g2 kullanıcıları kulubünde paylaşırsın güzel olur, bence.
LG.G2.32GB Üye Konu Sahibi tarif -qarapapaq-' Alıntı: @LG.G2.32GB Çektiğin bir kaç resmi g2 kullanıcıları kulubünde paylaşırsın güzel olur, bence. Genişletmek için tıkla ... tarif et paylaşayım
tarif -qarapapaq-' Alıntı: @LG.G2.32GB Çektiğin bir kaç resmi g2 kullanıcıları kulubünde paylaşırsın güzel olur, bence. Genişletmek için tıkla ... tarif et paylaşayım
sport1907-2007 Üye ben tasarımda yine g2yi beğeniyorum.çünkü çerçevesiz tasarıma gidilmiş.özelden face vercem bi kaç foto var g2 ile çektim bi bakıver Genişletmek için tıkla ... fotolar on numara krdaş harbiden aşmış bizim oyuncak kendini DD
ben tasarımda yine g2yi beğeniyorum.çünkü çerçevesiz tasarıma gidilmiş.özelden face vercem bi kaç foto var g2 ile çektim bi bakıver Genişletmek için tıkla ... fotolar on numara krdaş harbiden aşmış bizim oyuncak kendini DD
LG.G2.32GB Üye Konu Sahibi sport1907-2007' Alıntı: fotolar on numara krdaş harbiden aşmış bizim oyuncak kendini DD Genişletmek için tıkla ... dur daha atmadım
sport1907-2007' Alıntı: fotolar on numara krdaş harbiden aşmış bizim oyuncak kendini DD Genişletmek için tıkla ... dur daha atmadım
LG.G2.32GB Üye Konu Sahibi sport1907-2007' Alıntı: facedekılerı dyorum Genişletmek için tıkla ... haa
LG.G2.32GB Üye Konu Sahibi TeknolojiCep' Alıntı: Bendede oldu sıcaklık düştükten sonra tekrar yap Genişletmek için tıkla ... GErcekmi
TeknolojiCep' Alıntı: Bendede oldu sıcaklık düştükten sonra tekrar yap Genişletmek için tıkla ... GErcekmi