Tavsiye lg g2 alıyorum tavsiye?

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
16gblığı 1300lirayken 32liği 1800pahalı geldi biraz

dejavu178

dejavu178

Üye
Hafızası yeterli oluyor mu 10 gb falan kalıyor bize. Yeter mi bize acaba, bende alacağım da.
Yetmeyecegini dusunuyordum ama nexus 4 kullanan bir arkadasim bana cok rahat yetiyor dedi bende aldim bir kac haftadir kullaniyorum 1 gb muzik dosyam var geri kalanina oyun falan yukledim gta olsun spiderman olsun acikcasi yer kalmadi ama cok oyun oynayan biri olmadigimdan hevesimi aldiktan sonra sildim. Suan cok buyuk olmayan oyunlar var telefonumda, muzikler ve cektigim videolarla birlikte 5 gb bos yerim var.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
G2 çok güzel bir cihaz

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
turgutilbars

turgutilbars

Üye
Fazla uzatmayacağım lg g2 1-2 kullandım stabil değil. Bence paran varsa htc one m8 al veya 2. Ele düşmesini bekleyin. O da olmazsa htc one m7 alın bakınız keyfinize bakın. Donanımın çok fazla önemli olmadığını bir kez daha anladım lg g2 ile. Iyi akşamlar.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fazla uzatmayacağım lg g2 1-2 kullandım stabil değil. Bence paran varsa htc one m8 al veya 2. Ele düşmesini bekleyin. O da olmazsa htc one m7 alın bakınız keyfinize bakın. Donanımın çok fazla önemli olmadığını bir kez daha anladım lg g2 ile. Iyi akşamlar.

G2 stabil degil? Marka tutkunu veyahut kendi cihazımızı öven yorumlar yapmaktan kaçınalım zira tavsiye ve öneri bekleyen arkadasları dogru yönlendirmek gerek.5 aydır G2 kullanıyorum aldıgımda alternatifi bile yoktu akıcılık konusunda.
M8 mi bilemiyorum m7 ise komik.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
stabillik göreceli bir kavram olsa gerek :D ekran görüntüsü atın da görelim ne kadar uygulama yüklü ona göre daha rahat karşılaltırma yapalım.

0MG90

0MG90

Üye
G2 stabil degil? Marka tutkunu veyahut kendi cihazımızı öven yorumlar yapmaktan kaçınalım zira tavsiye ve öneri bekleyen arkadasları dogru yönlendirmek gerek.5 aydır G2 kullanıyorum aldıgımda alternatifi bile yoktu akıcılık konusunda.
M8 mi bilemiyorum m7 ise komik.
M7 donanımına göre arayüzü stabil bence.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Hocam herşeyi stabil yani. Hay Allahım, yarabbim fanboyluk yaparak elime ne geçecek ? Ancak başkasını yanıltarak günah işlemiş oluruz ki; bu benim yapmayacağım şey.

• Beğen
Tepkiler: muratvemine

ghor

Üye
Doğubankta 1000 tl,z1 1250 doğubank gsm 3 kat çok sağlam kişilerdir.ben pişman oldum garantili aldığıma boşuna fazla para vermeyin.s5,z2 hepsi yakında ellerinde olur.

Üst Alt