0MG90 Üye abandonware' Alıntı: Bilgisayarımın küçücük fani vardı ve tozdan dolayı calisamiyordu bu arada CPU sıcaklığını ölçmek için root gerekiyor mu? Ben rootsuzum ve goruntuleyemedim de. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abandonware' Alıntı: Bilgisayarımın küçücük fani vardı ve tozdan dolayı calisamiyordu bu arada CPU sıcaklığını ölçmek için root gerekiyor mu? Ben rootsuzum ve goruntuleyemedim de. Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
avast Üye Konu Sahibi Bir yanim g2 olene kadar ckullan diyo ama kasimda faturama ek cihaz alabiliyorum kasimdada ip 6s g4 note4 falanda bi hos geliyo
Bir yanim g2 olene kadar ckullan diyo ama kasimda faturama ek cihaz alabiliyorum kasimdada ip 6s g4 note4 falanda bi hos geliyo
abandonware Üye 0MG90' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... O uygulamayı biz de biliyoruz. Fakat thermal sekmesinde "No thermal data" yazıyor. O sebeple sordum.
0MG90' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... O uygulamayı biz de biliyoruz. Fakat thermal sekmesinde "No thermal data" yazıyor. O sebeple sordum.
0MG90 Üye abandonware' Alıntı: O uygulamayı biz de biliyoruz. Fakat thermal sekmesinde "No thermal data" yazıyor. O sebeple sordum. Genişletmek için tıkla ... Ayarlarda bütün tikleri işaretledin mi?
abandonware' Alıntı: O uygulamayı biz de biliyoruz. Fakat thermal sekmesinde "No thermal data" yazıyor. O sebeple sordum. Genişletmek için tıkla ... Ayarlarda bütün tikleri işaretledin mi?
Luck Star Üye byAndroid' Alıntı: Bendede no thermal data yazıyor programin sorunu sanırım Genişletmek için tıkla ... Program açılırken her şeye tik koyduysan gelmesi lazım. Yoksa farklı rom kullanıyorsan sorun ondadır.
byAndroid' Alıntı: Bendede no thermal data yazıyor programin sorunu sanırım Genişletmek için tıkla ... Program açılırken her şeye tik koyduysan gelmesi lazım. Yoksa farklı rom kullanıyorsan sorun ondadır.
abandonware Üye 0MG90' Alıntı: Ayarlarda bütün tikleri işaretledin mi? Genişletmek için tıkla ... tüm tikler işaretli, ayrıca play'deki diğer uygulamalarda sıcaklığı göstermiyor. rootsuz olmam ile ilgili zannedersem.
0MG90' Alıntı: Ayarlarda bütün tikleri işaretledin mi? Genişletmek için tıkla ... tüm tikler işaretli, ayrıca play'deki diğer uygulamalarda sıcaklığı göstermiyor. rootsuz olmam ile ilgili zannedersem.