El~PisToLeRo
Üye
Yalnız G2 varken XZ değil, XZ1 vardı. XZ, Optimus G ile aynı zamanların cihazıydı. Yine de dediğiniz gibi ekran/kasa oranı vasattı ve soluk renkli de bir ekranı vardı.
Z3+ beni hiç etkilemedi ama senin de dediğin gibi Sony her yeni sürümde ekran/kasa oranını daha iyiye götürdü.
Optimus G 2012 Ağustos Xperia Z 2013 Ocak hacıGerçi fark yok olay ekran kasa oranıydı zaten.
Ama TR'ye hemen hemen aynı zamanda gelmiş olmaları lazım, zaten dediğin gibi arada ay farkı var sadece. Optimus G ile XZ S4 Pro, G2 ile Z1 S800.
Aynen iç donımında degilim ben zaten Xperia Z1 demeyi düsündüm çünkü onun ekran kasa oranı daha da düşük
Z leri x leri görünce artık tartışma matematik üzerinde gidiyor sandım
Valla ne appleda ne de nexus5 te 77 leri gormedigim icin sasieiyorum baya wl yakiyor arrik kilifsiz kullanimda gerco nexus 5 te slim armor vardi2 sene önce G2 degil de baska bir android almıs olsaydım asla kalıcı olmazdım androidde.
Düsünsene o dönem ne var S4 aman Allahım,Note 2,Xperia Z hepsi de kalas gibi telefonlar sonra 2 senelik telefona mühendislik harikası deyince gülüyolar Xperia Z 5'' ekranıyla G2'den büyük boyutlarda haberleri varmıydı acaba?
G2 gerek fiyatı gerek tasarımı gerekse donanımı döneminin kralıdır nokta.
@avast G2'yi yeni aldı ve biraz evham mı diyelim heyecan mı diyelim bundan dolayı ısıyla ilgili sürekli konu açıyo.Evet Güç = Isı!
Nexus 5'de cpu z kurup ısıya da bakmadıgını da düsünüyorum zira o 77 derecedeki deger önemli olan bir parça degil telefonu eline aldıgında telefon buz gibi bile olsa orası minimum 40 derecelerdedir yani pek önemseme ordaki degerleri.
Bakmaz olur mu, çok evhamlı bir arkadaşımız kendisi.
Bende m7 de var 50 derecede el suremiyorum 77 olsa elimde 3.dereceden yanık olur herhaldeİyiki benim One M8 öyle ısınmıyor, yoksa kasasını elleyemezdim galiba
Edit: O telefonun anakartının şimdiye teflon tavadaki kaşar gibi erimesi lazımdı. Garip.
Bana kalırsa cok ta normal değil. Bu konuda bir arastirmam yok ama masaüstü bilgisayarım bile saatlerce oyundan sonra bile 60 dereceyi geçmezdi. 70 derece oldukça uçuk bir rakam gibi geliyor.Telefonun iç ısısıyla dış ısısını karıstırmayın dış ısı 45'e gelmez bile G2'de aynı sekilde benzer cihazların tümünde ama 70 derece bir mobil islemci için çok normal bir ısıdır.
Bana kalırsa cok ta normal değil. Bu konuda bir arastirmam yok ama masaüstü bilgisayarım bile saatlerce oyundan sonra bile 60 dereceyi geçmezdi. 70 derece oldukça uçuk bir rakam gibi geliyor.
Antutu testlerinden sonra benim telefonun yan çerçeveleri baya ısınıyor desem yalan olmaz.Telefon için sorun yok el yakıyor telefon metal olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?