oznbzkrt
Üye
Zaten olmasi gereken o usta pc den de onlar degisiyor radyo hicbir sekilde yok zaten guncellemelerdebende radyo yok tek sürüm numarası değişmiş ve şarj barı değişmiş telefon üzerinden guncelledim ondan galiba nasıl bi daha guncelleyebilirm pc üzerinden 1gb lık olana
bana geldi acaba hepsiburadadan almıştim ithalatçı firma garantili idi.
Yüklesem mi bilemedim ki şu muKitkat değil mi? resmi olmali
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Usta pc suite de guncelleme hatalarini geri yukle kismini kullan hem batarya performansi artıyor hemde hizlaniyorGüncellemeden sonra şarj hızlı mı bitiyor yoksa ben şizofren mi oldum?
bi deniyimde pek anlamadım. Gerçekten işe yarıyor mu?Usta pc suite de guncelleme hatalarini geri yukle kismini kullan hem batarya performansi artıyor hemde hizlaniyor
Teşekkürler üstad yedek alıp cakim bi hardresetZaten batarya zamanla oturacak usta.sen guncelleme yaparken yukleyemedigi yada hatali yukledigi birsey olabilir diye yapiliyor,denemek sana kalmis ben iyi sonuç aldim ve bir de hard reset sart onu da unutma
Fark ediyor usta hizlaniyor.Bir de batarya icin Batteryguru prg var snapdragon un orj. Prg dir.Ayar yapmiyorsunuz kullanim seklinize gore izliyor ve bataryada performans sağlıyor deneyin arkadaslarGüncellemeyi pc suit yoluyla yapmıştım.
Sarj konusunda sıkıntı yaşıyordum sanki eskisine göre daha az gittiğini fark ettim.
Yükseltme hatalarını geri yükle dedim.
Bakalım farklılık olacak mi?
Sanki telefon daha da hızlandı hataları geri yükle deyince.
Yoksa bana mi öyle geliyor arkadaşlar ?
Farklılık olabilir mi?
Fark ediyor usta hizlaniyor.Bir de batarya icin Batteryguru prg var snapdragon un orj. Prg dir.Ayar yapmiyorsunuz kullanim seklinize gore izliyor ve bataryada performans sağlıyor deneyin arkadaslar
Parlaklık icin ben manuel bir ayar kullanmiyorum usta otomatikte kullaniyorum.Ama sen daha fazla batarya performansi istiyorsan isiksiz ortamda arttirip,isikli ortamda kisarak manuel ayarlayabilirsin.Ama benim tavsiyem kafani takma al otomatige g2 ye birak herseyi tadini cikar.Eyvallah kardeşim
O programı kullanıyorum 3-4 gündür .
Evet telefon daha da hızlandı . Eyvallah bilgilendirme için .
Parlaklığı da nasıl ayarlamalıyız peki ?
Clean master diye pro var onu da kullanıyorum . Tavsiye eder misin işe yarıyor mu ?
Clean master arka planda RAM yemketen başka bir işe yaramıyor. Clean Masterin yaptığı görevi sende menual olarak yapabilirsin.Eyvallah kardeşim
O programı kullanıyorum 3-4 gündür .
Evet telefon daha da hızlandı . Eyvallah bilgilendirme için .
Parlaklığı da nasıl ayarlamalıyız peki ?
Clean master diye pro var onu da kullanıyorum . Tavsiye eder misin işe yarıyor mu ?
Batarya geçmişini göstermez derken ? Ayarlardan pil kısmına girdiğimiz de hangi uygulama ne kadar pil kullanmış vs hepsini gösteriyor ? Sizin bahsettiğiniz olay başka birşey mi ?Batarya ile ilgili bir not vermek istiyorum arkadaslar.Normalde akilli telefonlar batarya gecmisini kaydeder.Bu aslinda iyi birsey degildir,sarj bitmeden taktigimizda zamanla batarya da performans dususu olur ve tam sarj etmeme sorunlari ile karsiliriz.
Lg G2 de ise batarya gecmisi kaydedilmez.Yani bu demek oluyor ki istedigin zaman sarja tak cikar batarya performansi etkilenmez.Batarya kalibre etmek icin ugrasmaniza gerek yoktur bu yuzden.
Ama bu demek degildir ki batarya hic eskimeyecek boyle birsey yeryuzundeki hicbir akilli telefonda yok arkadaslar elbette kullandıkça performans dusecek.
Bahsettigim pil kullanim menusu ve sureleri degil usta.Telefonda sistem senin sarj ettigin zamanlari kaydeder ona gore davranir ve bu hergun ayni sekilde kullansan da her seferinde farkli zamanda biter. G2 kaydetmediği icin her zaman ayni performansi alirsin.Batarya geçmişini göstermez derken ? Ayarlardan pil kısmına girdiğimiz de hangi uygulama ne kadar pil kullanmış vs hepsini gösteriyor ? Sizin bahsettiğiniz olay başka birşey mi ?
Kardeşim sen facebookta ki g2 kullanıcıları kulubünde admın falan mısınBahsettigim pil kullanim menusu ve sureleri degil usta.Telefonda sistem senin sarj ettigin zamanlari kaydeder ona gore davranir ve bu hergun ayni sekilde kullansan da her seferinde farkli zamanda biter. G2 kaydetmediği icin her zaman ayni performansi alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?