LG Stylus 2 Plus akıllı telefon Tayvan'da resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG Stylus 2 Plus akıllı telefon Tayvan'da resmileşti
LG, yeni Stylus destekli bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.



Akıllı telefon pazarında yükselişini sürdüren LG, bu sene bir çok akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmiş ve özellikle de yeni nesil amiral gemisi LG G5 ile dikkatleri üzerinde çekmişti. Bu yeni cihaz modüler tasarım ve üst düzey donanım özellikleri ile sunulmuştu.



Yeni cihazlarını ürün yelpazesine eklemeye devam eden Güney Kore devinden yeni bir duyuru daha geldi. Bu duyuru Tayvan üzerinden gelirken, adından da anlaşılacağı üzere Stylus desteğine sahip cihazLG Stylus 2 Plus olarak adlandırılmış.

Daha önce hatırlanacağı üzere Şubat ayında LG Stylus 2 adındaki akıllı telefon firmadan gelmişti ve bu cihaza göre daha üst donanım özelliklerine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

LG Stylus 2 Plus akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor ve akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel. LG Stylus 2 aynı ekran büyüklüğü ile gelirken, ekran çözünürlüğü daha düşük olarak 720p olarak belirlenmiş.

LG Stylus 2 Plus'ın yonga seti ise 1.2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Qualcomm Snadpragon 430 olurken grafik işlemci de Adreno 505 olarak yer alıyor. 2GB ve 3GB sistem belleği yeni akıllı telefonda bulunurken, dahili veri kapasitesi de 16GB ve 32GB olmak üzere iki farklı seçenek olarak geliyor.

Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan LG Stylus 2 Plus'ın arkasında 16MP kamera yer alıyor ve Selfie kamerası da 8MP olarak öne yerleştirilmiş.

LG Stylus 2 Plus akıllı telefon Tayvan'da resmileşti
 
PalmerTech

PalmerTech

Üye
Palm rejection ne zaman geleck bakalım lg stylus cihazlara.
 


Üst Alt