LG Electronics'ten Babalar Günü'ne özel etkinlik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
LG Electronics'ten Babalar Günü'ne özel etkinlik
Electronics'in Marmara Forum AVM'de başlattığı ''Gerçek Oyun Deneyimi'' aktivitesinde bu hafta sonu babalar yarışıyor.

Electronics açıklamasına göre, LG Electronics'in Facebook sayfasını beğenen oyun tutkunları arasında başlattığı Gerçek Oyun Deneyimi yarışmasında bu kez ekran başına babalar geçiyor. LG, oyundan keyif alan babaları 16-17 Haziran günleri Marmara Forum AVM'de devam eden yarışmaya davet ediyor. Kazanan babaya LG'nin hediyesi yeni LG Optimus L3 cep telefonu olacak.

Kaynak : ekoayrinti

william75

william75

Üye
sadece Marmara Forum'da mı yaaa???

- - - Eklendi - - -

bir de nasıl bir yarışma acaba?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Sadece marmara forumda idi, lakin şimdi kontrol etmek için bi baktım cevahir dede aynı etkinlik yapılacakmış.. Kaçırılmıyacak fırsat :D

william75

william75

Üye
oooo dual play ile oynanacak.. çok iyi.. Cevahir'e gitmek lazım... ödüllerde iyi...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
imkanı fırsatı olan gitsin derim (: o ürünleri kaçırmak istemezdim aslında ama neyse artık :(

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
o zaman başka yarışmalara gidersin... acaba bizler mi yarışacağız yoksa babalar mı?
Babalar yarışıcaktı, ancak sana şunu diyebilirim temmuz ayına kadar süren bir yarışma etkinliği oluşturulmuş... Kazananlara hediyede veriliyor, forumda paylaşmıştım...
Buraya gidebilirim ama (: burası tam benlik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...