mucahid2004
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaptığımız root geçersiz mi yani? benim telefonum şu an rootlu. ama hangi yolu denediysem sd karta taşıyamıyorum.Root edildikten sonra kolaylıkla taşıyabilirsin, rootu çıkmıştır muhtemelen bir araştırmak lazım
Root edildikten sonra kolaylıkla taşıyabilirsin, rootu çıkmıştır muhtemelen bir araştırmak lazım
bu tarz şeyler yapılamaz. çünkü anca androidin yönetici olmanız gerekmekte ki bu işlemleri yapabilelim. bunu da istemezler bilen bilmeyen her şeyi yapar.öyle olunca da hepsine garanti vermek zorunda kalır. işlerine hiç gelmezYok arkadaşım bu telefonda taşıma özelliği yok ama tel oldukça iyi bence kullnıcılar lg ye mail gönderse yama yayınlaya bilirler ben şimdi mail atıp talepte bulunucam
bu tarz şeyler yapılamaz. çünkü anca androidin yönetici olmanız gerekmekte ki bu işlemleri yapabilelim. bunu da istemezler bilen bilmeyen her şeyi yapar.öyle olunca da hepsine garanti vermek zorunda kalır. işlerine hiç gelmez
inşallah ilgilenirler de biz de bu ızdıraptan kurtuluruzBen root talebinde bulunmayacağım sadece güncelleme ile bu sorunu gidermelerini istiyeceğim umarım ilgilenirler
yaptığımız root geçersiz mi yani? benim telefonum şu an rootlu. ama hangi yolu denediysem sd karta taşıyamıyorum.
hangi uygulama mesela? app2sd falan işe yaramadı. ama telefon rootlu gözüküyor. pek çözemedim ben bu olayıroot ettikten sonra sisteme müdehale eden uygulamalar var onlar ile taşıyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?