alperwan
Üye
Son olarak kerneli cwmden direk sd karttan secip flaslicaz demi oncesinde bi isleme gerek yokyok yok kernel değil. Kernel'de problem yok. L5'e MIUI v5 Portlayacaktım. Portladım sorunsuzca. ama Telefon birdaha açılmadı.
- - - Eklendi - - -
Eğerki Ext2 ve 3 İşlemiyor direk FAT veya FAT 32 Yap kesin Taşır uygulamaları.
son olarak kerneli cwmden direk sd karttan secip flaslicaz demi oncesinde bi isleme gerek yok
- - - eklendi - - -
ikinci sorum bu kernel overclock destekliyor mu ?
evet evet
Kardes bi cevap ver cevabini bekliyorum yuklemek icin ?
Her seferinde bi aksilik var. Kerneli yuklemeden once olasi bi soruna karsi kdz updaterin calisdigina emin olmak istedim , kdz updater extract file error hatasi veriyor. Bu hata duzelmeden kerneli yapamam. Bi sorun oldugunda kdz yukleyemezsem kotu olur.
- - - Eklendi - - -
Var mi bu hatanin cozumunu bilen ?
Kdznin olduğu yere bi .dz dosyası acıyo onu silip yeniden kurun olmadı baska bi klasore at kdzyi
Dediklerinizi denedim fakat yine olmadi.
Başka kdz indir
Evet kerneli yukledim islemcim 1000 mhz de calisiyor sukuracaba bu alt paneldeki dokunmatik tuslari mesaj geldiginde yanip sonen bi bildirim isigi gibi kullanma sansimiz var mi ?
Sensor calismiyor demistin cozulmus mu ?O bizi aşar. Bide 10.1 çıktı link atıcam hiç denemedim.
Sensor calismiyor demistin cozulmus mu ?
CM10'da devam ediyorda 10.1 Unofficial olduğu için suanlık sorun yok. Sadece Bluetooth çalışmıyor.
Oo o zaman kotu. Aslinda cm10 kurdugumda memnundum fakat birinci eksisi uygulamalari klasor altinda toplayamiyosun menude. Bir digeri cozunurluk cok kotu , sonuncusu ise dosya yoneticisinde bellek kartini goremiyosun. Bu üç sorun olmasa kullanmaya devam edebilirdim.
- - - Eklendi - - -
Hadi dosya yoneticisi sorununu cozduk diyelim 3. Parti bi yazilim yuklerim ama cozunurluk ve menude duzenleme yapamama cok büyük eksi.
Çözünürlük evet kötü ama 4.2.2de nasıl çok merak ediyorum
Cozunurluk icin kernel sorunu cozuyor diyolar ama denemedim. 4.2.2 De bluetooth sorunu cozulmezse yuklemeyi dusunmuyorum
bakalım. şu çözünürlük sorunu keşke olmasaydı 1 saniye durmaz hemen yüklerdim cm10 nuZaten beta 1 bu zamanla düzelecektir. Telefonum gelsin hemen kuracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?