Lg çığır açan teknoloji--- sl--- serisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WANTED1516

Üye
    Konu Sahibi
Lg çığır açan teknoloji--- sl--- serisi
LG LCD TELEVİZYONLARININ YENİ GÖZDESİ SL SERİSİ KESİNLİKLE ÖZELLİKLERİNE BAKMANIZI İSTİYORUM YURT DIŞI SİTELERİNDE ARAŞTIRMIŞTIM.TRKİYEDE ŞUAN İÇİN SADECE İSTANBUL BİLİŞİM A.Ş DE SATIŞI BAŞLAMIŞ...MESELA;

42 SL 8500
150 - 1 KONTRAST DEĞERİNE SAHİP
200 HZ
SLİM İNCE KASA
:megafon:

tzt

Üye
BU TV HEM LH5000 HEM DE LH7000 MODELININ ÖZELLİKLERİNİ KAPSIYOR.LGNİN ÖZELLİKLE BU İKİ CİHAZIN ALIMI İÇİN KARASIZ KALANLAR İÇİN MÜKEMMEL BİR ÇÖZÜM..İNCELEMEK İSTEYENLER BU LİNKTEN İNCELEYEBİLİRLER.

teknolojixss

Üye
bence,lg sl serisi lh5000 ve lh7000 karışımı bişey olmuş,150.000:1 kontrast,200 hz. hd,şık tasarım,usb den divx oynatma özelliği ....üstelik piyasada çok yeni olmasına rağmen en iyi fiyat garantisi ile istanbul bilişim de gördüm bu cihazı,almayı düşünenlere tavsiye ederim...

WANTED1516

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR LED DÜŞÜNENLER İÇİN SL 9000 SERİSİ DE ÖNERİLEBİLİR.ÖZELLİKLERİ VE ŞIK TASARIMI İLE İSTANBUL BİLİŞİMİN VİTRİNİNDE PİYASAYA MEYDAN OKUYACAK BİR ÜRÜN:oke:

derya03

Üye
42SL8500 ilk olarak bence ledler kadar başarılı bi tv. LG kalitesini göstermiş bu üründe. Ama 42SL9000 de kendi alanında cok basarılı bi led tv. ilgilenenlere duyrulur..

selfcontrol86

Üye
Bu seri gerçekten diğer tvlerle karşılaştırıldığında fark ortada, lg bu ürünle zaten hazırda olan ve çok beğenilen LH4000 - LH5000 - LH7000 modellerini birleştirmiş ve yeni versiyonları 42SL8500 ortaya çıkmış. ultra slim incecik kasa ve cok şık tasarımı var

Hanguk.Mina

Üye
Tasarımı çok güzel hem ince hemde ince çerçeveli.200hz akıçı görüntü elde ediliyor yaniii... Film sahnelerindeki geçişler çok akıcı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...