LG Buzdolaplarında Yeni Bir Teknoloji

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
william75

william75

Üye
    Konu Sahibi
LG Buzdolaplarında Yeni Bir Teknoloji


Kullanılan gelişmiş yalıtım malzemeleri ile duvarlar incelmesine rağmen aynı izolasyon performansı elde edilmektedir. Böylece dış hacim hiç değişmeden 50 litreye kadar ekstra iç hacim kazanmış olursunuz. Bu sayede daha fazla yiyeceği buzdolabında saklayabilirsiniz.

Bu teknoloji ile üretilmiş GR-B802GSPW model buzdolabını yakından bir tanıyalım..

3D Soğutma
3D soğutmada geleneksel buzdolaplarından farklı olarak soğuk hava sadece arka duvardan değil, yan duvarlardan ve kapıdan da üflenir. Bu sayede buzdolabı içindeki sıcaklık farkları minimuma indirilir ve her yerde eşit soğuk sağlanır.

LED İç Aydınlatma
Geleneksel ampüllerin yerine kullanılan LED iç aydınlatma ile 12 kata kadar daha az enerji tüketimi ve 27 kat daha uzun ömürlü ampüllerle tanışın. Ayrıca yaydığı ısı çok daha az olduğu için buzdolabının içi daha serin kalır.

Hygiene Fresh
4 aşamalı filtre sistemi ve LG patentli antibakteriyal malzeme (Kimchi Lactic Acid) sayesinde Hygiene Fresh güçlü sterilizasyon sağlar ve kötü kokuların önlenmesinde çok iyi performans gösterir. Öyle ki küf mantarlarını önlemede %99.99 oranında etkilidir.

Sıfır Derece Bölmesi
Et ve balık gibi yiyeceklerinizi dondurmadan taze olarak uzun süre bu bölmede saklayabilirsiniz. Böylece hem dondurucuda saklar gibi uzun süre yiyeceğinizi taze tutabilirsiniz hem de dondurmadığınız için çözdürmekle uğraşmadan istediğiniz zaman pişirebilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: technoshark


technoshark

technoshark

Üye
Ürün Türkiye pazarındamı acaba yoksa sadece habermi bilginiz varmı :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt