LG ARENA (KM900) Satılık 350 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

höh

Üye
    Konu Sahibi
LG ARENA (KM900) Satılık 350 TL
Başlıkta da belirttiğim gibi 350 TL ye satıyorum.
Telefonu 1 yıldır kullanıyorum hiç bir problemi çıkmadı arıza olmadı.
Ciddi alıcılar özel mesaj atabilir pazarlık ya da takas düşünülebilir.
İstanbul ve Bursa elden teslim olur.
Diğer Şehirlere Alıcı Ödemeli Kargo Gönderilir.
Fotoğraflar da :

höh

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel.

Narutodth

Narutodth

Üye
telefonun herhangi biryerinde çizik,soyuk,silik varmı?

Masha

Masha

Üye

bence buna bu parayı vereceğinize 0 bir optimus me almanız daha sağlıklı android 2.2 froyo oyun ve uygulamalar mevcut konusma suresı ve bekleme suresı daha ıyı sarz konusundada daha ıyı sadece bır farkı agırlık ve camera konusunda bıraz daha ıyı 0 telefon mu daha iyi yoksa 2. el mi karar sızın ikiside kaliteli telefon ve ekran ve tasarımdada gayet ıyıler ;)

höh

Üye
    Konu Sahibi
telefonun herhangi biryerinde çizik,soyuk,silik varmı?

Ne çizik ne silik var kardeş alet temizdir bir sorunu yok dışı metalik oldugu soyukluk ya da siliklik meydana gelmiyor.

----------Eklendi @ 18:08:25 ---------- Yazıldı @ 18:02:31 ----------

bence buna bu parayı vereceğinize 0 bir optimus me almanız daha sağlıklı android 2.2 froyo oyun ve uygulamalar mevcut konusma suresı ve bekleme suresı daha ıyı sarz konusundada daha ıyı sadece bır farkı agırlık ve camera konusunda bıraz daha ıyı 0 telefon mu daha iyi yoksa 2. el mi karar sızın ikiside kaliteli telefon ve ekran ve tasarımdada gayet ıyıler ;)

kardeş sen bunları demişsin de ikisi de farklı özelliklere sahip

Arena nın kamerası daha iyi optimusa göre ekranı daha geniş multimedya olarak daha iyi görüntülü konuşma yapabilirsin dokunmatik hassasiyeti yüksek ve hafızası optimusun 64 mb iken arenanın 8 gb
optimusun tek avantajı android işletim sistemi kullanması bu da kişinin keyfine kalmış.

höh

Üye
    Konu Sahibi
Konu Günceldir. Fiyat 300 tl olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...