lg 4x hd jb güncellemesinden sonra fazla ram yiyor.yardım ederseniz svinirim

Sponsorlu Bağlantılar

ferhatat

Üye
    Konu Sahibi
lg 4x hd jb güncellemesinden sonra fazla ram yiyor.yardım ederseniz svinirim
lg 4x hd jb güncellemesinden sonra fazla ram yiyor.acaba sorun ne.bir çözümü olan varsa paylaşsın lütven.çünki 4.3.0 dayken neredeyse 500mb boş rem kalıyordu.güncellemeden sonra 300 mb geçiremiyorum. fazla yeni bişeyde eklenmemiş. niye bukadar fazla ram .yiyor anlamadım.yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
normaldir

enver_techno

enver_techno

Üye
Ram'in çok boşta olması telefonunun ölü gibi çalıştığını-arkada hiç işlem yapmadığını-randımansız performans vereceğini gösterir. Aklın ram'e takılmasın, cihazda takılma donma reset atma gibi sorunlar varsa çözüm ara :oke:

yoyofurkan

Üye
ferhatat cihazdan memnunmusun sağlam bir cihazmı şarjı ne kadar gidiyor almayı düşünüyorumda

ferhatat

Üye
    Konu Sahibi
cihaz sağlam.arkadaşim.tek sorunu oyunlarda.dahada açayım gemaloft tun oyunlarında takılması ve çok ısınması.başka sorunu yok

- - - Eklendi - - -

evet birde konuyu açma sebebim olan fazla rem yemesi.jb güncellemesinden sonra

- - - Eklendi - - -

şarzı kullanımına göre değişir.ekran parlaklıhını sona getirirsen.ve video izleyim dersen kesintisiz 4 saate biter. ama bana normal kulanımda rahat iki gün gidiyor. burada normalden kastım yarım saat oyun 1 saat internet 1 saat konuşma gibi.

burak.akc

burak.akc

Üye
aynı dertten muzdarip'im bende. keşke jb. ye geçmeseydim diyorum. Ram çok yiyor oyunlarda fazla ısınmaya başladı ve menü geçişlerinde takılmalar oluyor. telefonu sıfırlayıp Ice Cream'de kullanmaya devam edip,jb.nin bir güncelleme atlarsa geçmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilcek varsa sevinirim.

Üst Alt