Haber LG 4GB RAM lık telefonu açıklandı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
LG 4GB RAM lık telefonu açıklandı !!!
2015 in 2.ci çeyreğinde piyasada olacakmış.
detaylı resim yok lg 3gb tipinde olacağı tahmin ediliyor.
Android OS, v5.0 (Lollipop)-GSM / HSPA / LTE
LG G Pen stylus kalemli geliyor.
5.3 inches ekran
32/64 GB iç hafıza
128 gb genişletilebilir.
16 MP arka 5 MP ön kamera
Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57 işlemcili
BATARYA bilgileri yok..
burdada resim

Son düzenleme:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
2015 in 2.ci çeyreğinde piyasada olacakmış.
detaylı resim yok lg 3gb tipinde olacağı tahmin ediliyor.
Android OS, v5.0 (Lollipop)-GSM / HSPA / LTE
LG G Pen stylus kalemli geliyor.
5.3 inches ekran
32/64 GB iç hafıza
128 gb genişletilebilir.
16 MP arka 5 MP ön kamera
Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2 GHz Cortex-A57 işlemcili
BATARYA bilgileri yok..

konuda yazan "lg 3gb tipi" ne oluyor, bilmeden yeni bir model daha mı çıkmış :) ?

LG G4, Samsung Galaxy Note serisine Rakip Olacak Özelliklerle Geliyor. - MaxiCep
LG G4 Konsept Görünüm Ve Özellikleri - MaxiCep

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ne meraklılar durmadan telefon çıkarmaya

98farom98

98farom98

Üye
Valla hayret ya telefon piyasası uçmuş uçuyorda :) LG de SONY gibi yapmaya başlarsa zarar eder valla hiç anlamıyorum ya :bilmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
2015 2.ceyrek dendigine gore G3 cikali 1 sene olmus olacak ve senede 1 cihaz cikarmak Sony gibi olmak degil Sony cok daha dogurgan bi firma.
810 ile gelir mi bilmiyorum ama 2.ceyregi bekliyolarsa buyuk ihtimal gelir ve ilk 810 lu cihaz olacagini dusunuyorum cunku Lg bu aralar ilklerin markasi ve bunu bilincli yapiyor tebrikler

98farom98

98farom98

Üye
Aynen tabi sony daha doğurgan bir firma ama zarar edince senede 1 telefon çıkatmaya karar verdi zaten öyle olması gerekiyor

0MG90

0MG90

Üye
Doğurgan? :D İyiki 6 ayda bir cihaz çıkarıyordu firma. Samsung'a bakmadan diğer firmalara laf atmak ne kadar komik.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence SnapDragon 810 ile gelir.

Serhan

Serhan

Üye
Çıkar G3 ten ramı tak 4Gb Ramı kapat kapağı yolla üretime sat telefonları al paraları :D

• Beğen
Tepkiler: lazye ve YaşlıTaşCocuk54
98farom98

98farom98

Üye
İnşallah iyi olur telefon :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
2015 2.ceyrek dendigine gore G3 cikali 1 sene olmus olacak ve senede 1 cihaz cikarmak Sony gibi olmak degil Sony cok daha dogurgan bi firma.
810 ile gelir mi bilmiyorum ama 2.ceyregi bekliyolarsa buyuk ihtimal gelir ve ilk 810 lu cihaz olacagini dusunuyorum cunku Lg bu aralar ilklerin markasi ve bunu bilincli yapiyor tebrikler
Bir yanlışınızı düzelteyim müsadenizle ; snapdragon 810 cpu ya ait ilk cihaz korede çıkan samsung galaxy note 4 oldu :oke: 2 gün önce korede piyasaya çıktığına dair bir haber okumuştum. .

düzeltme : şimdi emin olmak için tekrar baktım ; daha korede çıkmamış ocak ayında yani bu ay korede satışı başlıyormuş....

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve YaşlıTaşCocuk54

Üst Alt