LG 42PQ6000 1553 tl taksitle

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

34style

Üye
    Konu Sahibi
LG 42PQ6000 1553 tl taksitle

Ekran Boyutu
: 42" Çözünürlük (piksel) : 1024 x 768 Kontrast Oranı : 2000000:1 Hdmı Girişleri : 3 Adet Menşei : İthal Ekran Formatı : 16:9 Garanti Süresi : 2 Yıl Model : 42PQ6000 Tipi : HD Ready

1553 tl hemde taksitle!!!...Almayanı dövüyorlar ;)

Ogars

Üye
600hz divx single layer süper

xper

Üye
Bunun kasası muhtesem cercevesi yok yani kaçırılmayacak fırsat bence bütün özellikleride mevcut.

mdkaya

Üye
urun özellikleri olarak ve fiyat avantajı olarak bakıldıgında alınabılınecek en ıyı plazma

gazi27

Üye
Plazmalar fiyat olarak çok iyi enerji harcamalarıda baya düşürülmüş durumda...

andomarda

Üye
fiyat bedava sanki 32 inç alıcaksınız.bu fiyata 106 ekran tv nerede var acaba çok merak ettim

przeynep

Üye
LG 42PQ6000 PLAZMA TV

Ekran Boyutu 42 inch (106 cm)
Aspect Ratio 16:9 Widescreen
Parlaklık 1500 cd/m2
Kontrast 2.000.000:1
TV i PAL,SECAM
İzleme Açısı 176 derece
Panel Ömrü 100.000 saat
İşlemci 16 bit RGB görüntü kalitesi mükemmel usbden divx oynatma özelliğine sahip mükemmel bi cihaz

tataroglu2002

Üye
Single Layer panel USB den divx oynatması tepkime süreleri gibi lcd ve ledlere fark atan gerçek dogal renlerde bir cihaz

34style

Üye
    Konu Sahibi
fiyat bedava sanki 32 inç alıcaksınız.bu fiyata 106 ekran tv nerede var acaba çok merak ettim

fiyat geçen haftalarda 1600 civarlarındaydı ama bugün tekrar baktım 1 484 tl taaksitli olarak alisamiyen stadyumunun karşında bir mağazada gördüm...bu arada mağaza çalışanlarında da ilgi alaka hat safhada... :) Böyle güzel bir ürünü ucuza sunmuş olmanın mutluluğu yüzlerinden okunuyor...İlgilerinden dolayı da kendilerine teşekkür ederim...Sizinde gitmenizi özellikle tavsiye ederim..

gazi27

Üye
Aaa ne komik bi arkadaş...yazanlar beni etkileti.42pq6000 bi piyasada araştırmam lazım.yorumlar güzel...

andomarda

Üye
arkadaşlar 82 ekran tv mi alıcaksınız gerek yok..mükemmel görüntü özellikler harika.usb den fillm oynatması çok iyi..dvd ye gerek kalmıyor..

mdkaya

Üye
en ıy plazma tv artı ozellikleri tercıh edilebilirliği adına önemli bir unsur

voltonero

Üye
Plazma alacaksanız tavsiyem panasonıc olacaktır. yeni serileri 42x25 modeli ist.bilişime gelmiş incelemenizi öneririm. Dünyanın en iyi plazma markası panasonıctır.

Ogars

Üye
60x25 mi pq 6000 mi sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt