Lg 42 lh 5020 inanılmaz fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

WANTED1516

Üye
    Konu Sahibi
Lg 42 lh 5020 inanılmaz fiyat
42''(106cm)Ekran Genişliği
1920x1080 Çözünürlük - HD-
: 80.000:1 Kontrast
500 cd/m2 Parlaklık
200 Hz Clear
80.000 : 1 Kontrast

ÖZELLİKLERİ HATSAFHADA 200HZ LİK BİR ÜRÜN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİ BEKLİYORUM???
LİNKE GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN....

:nono::nono::nono:

tzt

Üye
Çevremde çoğu insan LG nin bu modeliyle ilgileniyor.200 Hz olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.Ama özellikleri sadece bununla bitmiyor..UsBden divix film ,media player oynatabiliyorsunuz..Dilediğiniz gibi filmlerinizi izleyebiliyorsunuz,mp3 ve jpeg dosyalarının aktarımını yapabiliyorsunuz..Bu linkten de mutlaka araştırmanızı yapın..

dr.elektro

dr.elektro

Üye
Bu cihazı tercih etmemek imkansız gibi görünüyor hem fiyatı iyi hem özellikleri LG markasını tebrik etmemiz gerekiyor. 200hz. hd tv de böyle bir fiyat ilk kez bu markada bulunuyor. Satın almadan iyice bir araştırırsanız beni anlayacağınızı umuyorum...

arslansem

arslansem

Üye
İnanılmaz değil ama iyi fiyat.Farklı markalarda farklı fiyatlar bulabilirsiniz :oke:

LADY_samuray

Üye
Ama LG nin birçok artısı var şöyleki parlamıyor eski televizyonlar ve plazmalar gibi, sonra birde tasarımları çok güzel, özellikle lh7000 ama bunun kide süper, ayrıca koruma paneli var ufak tefek darbelere karşı daha dayanıklı, şüphe edilmeden alınacak bir televizyon pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

voltonero

Üye
sabah gazetede gördüm hafta sonu kampanyası var ist.bilişimde 1920 nakit fiyata satılıyor bu fiyata 200hz bir tv almak gerçekten büyük avantaj. diğer yerlerde bu fıyatlarar giriş ürünler satılıyor. usb dende bütün formatları oynatıyor bukadar özellik bir arada tercih sebebi olur...