Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lg 3d telefon aldim ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guro123456
Üye
Konu Sahibi
lg 3d telefon aldim ?
Arkadaslar aldim guzel cihaz 3d si icin aldim fakat 3d oyun program film vesayire bulamiyorum yardim edecek bi lg dostu varmi neler yuklemem lazim yada neler yapmam gerek tavsiyelerinizi bekliyorum
guro123456
Üye
Konu Sahibi
Foruma bak ucuyor ilgi ve alakaya hayran oldum sagolun arkadaslar
Önemli değil Google playe bak android değilmi telefon yaz internete 3d filmler diye indir film falanmı önerelim ne yapalım.
mustafa45336
Üye
Telefonun zaten 2D'den 3D'ye Converter'ı bulunuyor bildiğim kadarıyla. Android marketten 3D oyunları araştırıp bulabilirsin. Birkaç güne nasip olursa bende Optimus 3D alıcam. İyi Formlar...
technoshark
Üye
Optimus 3D Yerine 3D Max almanızı tavsiye ederim, tasarım bakımından daha bir hoş ayrıca oyunlarıda 2d den 3d ye dönüştürüyor.
Ocean258
Üye
Lg de olsa android kullanıyor google play'e bakmalısın
technoshark
Üye
yani genelde markette bulunuyor ama tabiki bakmak lazım.
guro123456
Üye
Konu Sahibi
Markette bise yok 3d yaziyor bildigin grafikleri 3d oyunlar cikiyor gameloftun bazi oyunlari var oda onemli hic bir program vs yok halbuki super bi teknoloji ama gelistiriciler yok galiba
oylum61
Üye
Kardeş 3D oyunlarını arıyorsan Forumun oyun kısmında zaten var apk ve spk dosyalarını indir kur.. Yada Sınırlı sayıda Lg Smartworld menüsünden kayıt ol ve indir..
Ocean258
Üye
forumun oyun kısmındada olabilir en kolay çözüm "google" amca
technoshark
Üye
arama motorundanda arayabilirsin ancak arkadaşın dediği gibi forumun oyun kısmında sürüsüne bereket bir dünya var