Lewandowski: Beni kandırdılar

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Lewandowski: Beni kandırdılar



Geçen sezonki harika performansının ardından Bayern München'e transferi son anda yatan Polonyalı yıldız , kulübü Borussia 'a ağır suçlamalarda bulundu.Borussia forması altında gösterdiği harika performansla Avrupa'nın sayılı golcüleri arasında gösterilmeye başlayan Lewandowski, özellikle Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid ağlarını tam 4 kez havalandırarak gündeme oturmuştu.
Yaz döneminde yaptığı çeşitli açıklamalarda Bayern München renklerine bağlamayı düşlediğini söylemekten çekinmeyen 25 yaşındaki futbolcu, 'dan vize çıkmaması sonucu takımda kalmıştı.
Polonyalı yıldız, kulübüyle mevcut sözleşmesini sezon sonunda tamamladıktan sonra bir yıl gecikmeli olarak Bayern renklerine bağlanacak.
Lewandowski, Polonya gazetesi Rzeczpospolita'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
"Birisi size söz veriyorsa, bunu tutmalıdır. Bunu sadece transferle alakalı olarak söylemiyorum, yönetimle konuştuğumuz başka konular da vardı ve bunların hiçbiri gerçekleştirilmedi.
Ben de artık; ne kadar çok çalışırsam ya da ne yaparsam yapayım kandırıldığım duygusunu yaşıyorum. Ve sonunda anlıyorum ki gözlerimin içine bakarak verilen sözler gerçek değilmiş. Belki daha da ağır sözler sarfedebilirim ve bu yüzden şimdilik sadece 'hayal kırıklığı yaşıyorum' demekle yetiniyorum."
Lewandowski, geride kalan sezonda 48 resmi maçta forma giymiş ve 35 gol atıp 13 de asist yapmıştı.
Ülkesi Polonya'da 2011'in en iyi oyuncusu seçilen golcü futbolcu, 2009-2010 sezonunda Lech Poznan formasıyla Polonya 1. Lig'de 28 maçta 18 kez fileleri havalandırarak gol krallığı sevinci yaşamış ve bu başarısının ardından 4 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 'a transfer olmuştu.

Lewandowski, Alman ekipte toplam 140 resmi maça çıkarken 75 gol atıp 29 asist yaptı.
 


Üst Alt