LeTV’nin yeni akıllısı Le 1s, sadece 1 haftada 11 milyon ön sipariş aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LeTV’nin yeni akıllısı Le 1s, sadece 1 haftada 11 milyon ön sipariş aldı
Bu markayla ilgili her haberi gördükçe içim cız ediyor :hmmm


LeTV’nin yeni sunduğu akıllı telefon modeline oldukça büyük ilgi geliyor…


Akıllı telefon pazarında yer alan sayısız üreticiden bir tanesi de LeTV olurken, bu firma, özellikle fiyat / performans oranı ile ön planda yer alan cihazları ile adından söz ettirirken, geçtiğimiz hafta ise LeTV yeni bir akıllı telefon modelini daha sunmuştu.



LeTV’nin yeni modeli Le 1s adı ile gelirken, firma tarafından ön siparişe sunulan cihaz, sadece 1 haftalık süre içerisinde 11 milyon civarında ön sipariş rakamına ulaştı. Bu rakamda cihazın teknik özelliklerine göre fiyat etiketinin etkili olduğunu söyleyebiliriz.

LeTV Le 1s akıllı telefon CNY 1,100 ($173) fiyat etiketi ile satın alınabilmekte.

Cihazın teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, LeTV Le 1s, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 3GB sistem belleği içeren cihaz ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi ile gelirken, bu kapasitenin ise microSD kart ile artırılamadığını da belirtelim.

Yeni akıllı telefon, 64-bit sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X10 yonga setinden güç alıyor. LeTV Le 1s’in arka yüzünde 13MP kamera bulunurken, ayrıca ön kamerası da 5MP olarak gelmekte.

Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz ayrıca parmak izi tarayıcısı da içermekte. 11 milyon civarında ön siparişin firmaya 1.9 milyar dolar gelir getireceği ifade ediliyor.

LeTV’nin yeni akıllısı Le 1s, sadece 1 haftada 11 milyon ön sipariş aldı - MaxiCep
 

Benzer Konular



Üst Alt