neb ben
Üye
-
Konu Sahibi
-
değerli yorum ve önerileriniz için çok teşekkürler. şimdi az buçuk fikir sahibi olmaya başladım ekran kartının önemini gördüm özellikle. casperi aklımdan çıkardım kesinlikle. dediğiniz gibi ekran kartında gtx660M ve üzeri gibi ekran kartı olan leptoplarda yoğunlaşıcam. ram olarak 8gb yeterli gibi. işlemci i5 veya i7 (ki arasındaki farkı sormak istiyorum tabiki i7 daha iyidir i5 e göre ama ne kadar etki eder nedir durum?) 1tb de harddisk olması benim için yeterli. ssd hakkında pek bi fikrim yok sadece en kaba örnekle normal hdd disket veya cd, işte ssd de normal bi flaş disk gibi diye biliyorum çalışma prensibi açısından en azından sembolleştirirsem(ve ssd olmalı mı?)bana bu özelliklerlerde ve en uygun fiyatlarda bi leptop önerir misiniz? bide marka olarak acer asus samsung ve msı bu 4 markaya mı bakmalıyım ?
bide şu aleti gördüm bu nasıl?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana çook çok teşekkür ederim gözümü açtın bu konudaşu alet ilgimi çekti
bende muhtemelen bu veya bunun gibi bi leptop alıcam. bide son bi soru, her leptop mutlaka ısınır bende leptop alınca bi soğutucu alıcam. onlarda fiyat fiyat değişiyomuş ortalama ne kadarlık bişi almalıyım bi yerde 100 150 tl lik alın falan diye abartmış bazıları da
o benimde dikkatimi çekti de zaten internetten pek alışveriş yaptığım söylenemezsen nerden almıştın yani sipariş vermiştin ?
oo gayet iyi, bu arada sanada hayırlı olsunen kötü bende artık böyle bu şekilde emin edicem, tekrar çok teşekkürler
tavsiyem ona 2000 tl vereceğine
bu modele bak daha yeni bir seri msi her seride sorunları ortadan kaldırıyor ayrıca ssd var alette bu büyük artı. Zaten çanta mouse hediyesi de var tavsiyem budur 459 eskidi biraz alacaksan bunu al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?