Lepistes Hakkında Bilgi Edin !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Lepistes Hakkında Bilgi Edin !!!
Beyler Size Üretimi Kolay Bakımı Kolay ve Renkleri Süper Balık Lepistesi Öneriyorum...

Lepistis'in Dişilerinde Renk Yoktur (Bazen Siyah Bazen Mavi ve Diğer Reklerde Olur Ama Genellikler Renk Yoktur)

Dişilerin Hamile Olup Olmadığını Karnının Bittiği Yerde Siyahlık Oluşur. Eğer Simsiyah Olursa Demekki Hamile ve Doğuracak O Yüzden Onu Yavruluğa Almanız Gerekiyor Kendi Yavrularını Yiyebiliyorlar...

Erkekleri Renkli Olup Dişilere Göre Daha Küçüktür...

Akvaryum Sıcaklığı 24 - 26 Derece Arası Olması Gerekiyor Yoksa Yayrulamaz ve Soğuktan Ölebilirler...

Yazan тι¢ℓσ¢αя∂

Bilgi Alıntı Değildir Tamamen Kendime Aittir...

• Beğen
Tepkiler: Da®kness

Da®kness

Da®kness

Üye
Küçük sevimli dostlarımız. iki yıl bu balıkları besledim. Yavruda almıştım. içlerinden biri öldüğü zaman çok üzülürdüm. Artık üzülmemek için ne balık nede kuş besliyorum. Üzülüyorum işte...

--------------- Ekleme ---------------

Birde 9 yaşına kadar baktığım muhabbet kuşum vardı. Beyaz renkli pamuk adında... Normal ömrü ne kadar bilmiyorum 2 aylık yavruyken alıp tam 9 yıl baktım ona ...

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Senin Adına Baya Üzüeldüm Arakdaşım Başın Sağ Olsun... Bende Çok Balık Kaybettim Çoğu Hatalı Beslemden, Hastalıklarınına Bakamadığım için vb. gibi Olaylardan Ama Balık Kaybettikce Tecrübe Kazandım ve Şimdi Hala Besliyorum. Kış Geldiği İçin Bakılarıma Isıtıcı Aldım ve Çok İyi Gidiyorlar ( Şimdi Belediğim Balık Amerikan Ciklet )... Ama Tekara Başlamanı Tavsiye Ederim Yazın Çünkü Isıtıcı Fiyatları Bayabi Yükselmiştir Kış Geldiği İçin... Yazın Genebir Denemeni Tavsiye Ederim.

тι¢ℓσ¢αя∂

silop_kms

silop_kms

Üye
sana tavsiyem lepistesle devam et daha iyi tecrube sahibi ol ondan sonra cıklet beslemeye başla...:oke:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyen İçin Çok Saol Ben Zaten Lepistes Besledikten Sonra Ciklete Geçtim Lepistesten En Az Bir Anneden 15 Yavru Elde Ettim... Bu Güne Kadar En Az 75 Yavru Besleyip Büyülttüm...

silop_kms

silop_kms

Üye
Mr.H[e]LL;1849540' Alıntı:
Tavsiyen İçin Çok Saol Ben Zaten Lepistes Besledikten Sonra Ciklete Geçtim Lepistesten En Az Bir Anneden 15 Yavru Elde Ettim... Bu Güne Kadar En Az 75 Yavru Besleyip Büyülttüm...
iyi o zaman...:oke:inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsün balıklarını...:evet:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Saol... Bu Senin Foruma Yazgığın Msjları Okurken Bu Balıklar İçin Arka Fon Gerekli Değildiye Düşündüm Ama Sen O Msj Yazdıktan Sonra Fon Almayı Kafaya Taktım.

silop_kms

silop_kms

Üye
Mr.H[e]LL;1852989' Alıntı:
Saol... Bu Senin Foruma Yazgığın Msjları Okurken Bu Balıklar İçin Arka Fon Gerekli Değildiye Düşündüm Ama Sen O Msj Yazdıktan Sonra Fon Almayı Kafaya Taktım.
Eğer en iyisini yapmak istiyorsan fon önemli bencede yap...:oke:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Ben Biraz Cimriyim Bu Benim Babamın Renkli Tonreri Bitti. Yeni Toner Almasını Beklyom Eğer Alırsa Kendim Bastırcam... Beliki Diğerlerine Göre Daha İyi Bir Fon Bulurum...

silop_kms

silop_kms

Üye
Mr.H[e]LL;1863990' Alıntı:
Ben Biraz Cimriyim Bu Benim Babamın Renkli Tonreri Bitti. Yeni Toner Almasını Beklyom Eğer Alırsa Kendim Bastırcam... Beliki Diğerlerine Göre Daha İyi Bir Fon Bulurum...
...... :ehe

SeRKaNCa16

Üye
cok guzel gercekten lepistes bakmak cocuk bakmak gıbı bırsey benım elimdede su anda 300 cıvarı var her 28 gunde bır yavru alıyorum kum gıbı oldu akvaryum bakalım nereye kadar gıdecek ama dogru ısı ve dogru temızlıkte beslersenız balıklarınıza hıc bırsey olmayacaktır unutmamak lazım emeksız yemek olmaz saygılarrr:d:

zeE*

zeE*

Üye
    Konu Sahibi
Evet Söylediklerinde Haklısın... Bizim Orda Bir İnternet Cafe Var Herif Balık Besliyor Ciklitfalan... Sonra Herin Canı Sıkılmış Lepistes Aldın 350 - 300 Civarında İlk Bir Ay Yaklaşık 50 Tane Şeyit Verdi Sonra Yavru Almaya Başlayınca Kendi Yavruluğunu Yaptı Tabi Bunu Yapması 2 Gününü Aldı O Arda 150 Tane Lepistes Kaldı ve Tekrar Yeni Lepistes Aldı Hepsi Sonra Gene Öldü... Dediler Hastalıktan Ölüm Sebebi Akvaryumdaki Doğal Denegen Çoktı.

Ne Demiş Atalarımız: Azı Kar Fazlası Zarar Saygılar.

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
Lepistesleri severim saol :)

bloodsheld

Üye
lepistes için kac cm akvaryum lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...