Oğuzhan
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben 1 sınıftan beri takıyorumAyrıca Lens ve Lazer tedavisine uygun değiil benim göz Doktorlar öyle diyor Başka bi tedavi olucam yazın düşücek numarası :
Bilmiyorum ki yazın olucaz numara yüksek sayılır benim kardeşim. Lazer olur kurtulurum diyordum.Ama uygun değilmiş yeni öğrendimBakalım doktor numaranı kesinlikle düşürcektir diyor
teşekkürlerBen de lens kullanıyorum, lense başlamadan önce çok araştırdım, sonunda güvenebileceğim bir doktor buldum. Doktorum lens kullanmanın lazer tedavisine engel olmadığını, ne kadar uzun süre lens kullanırsan kullan lensi çıkardıktan 1 hafta sonra bütün etkilerinin kaybolacağını söyledi.
Yıllık lensler hijyenik değil, aylık lens tavsiye ederim ben. Gözün alerjikse günde 8 saatten fazla takmamaya çalış. Lens markası olarak da Biofinity gayet iyi
teşekkürlerBen de lens kullanıyorum, lense başlamadan önce çok araştırdım, sonunda güvenebileceğim bir doktor buldum. Doktorum lens kullanmanın lazer tedavisine engel olmadığını, ne kadar uzun süre lens kullanırsan kullan lensi çıkardıktan 1 hafta sonra bütün etkilerinin kaybolacağını söyledi.
Yıllık lensler hijyenik değil, aylık lens tavsiye ederim ben. Gözün alerjikse günde 8 saatten fazla takmamaya çalış. Lens markası olarak da Biofinity gayet iyi
Benim de merak ettigim bir konuydu peki fiyatlar ne aralikta
Bilmiyorum ki yazın olucaz numara yüksek sayılır benim kardeşim. Lazer olur kurtulurum diyordum.Ama uygun değilmiş yeni öğrendimBakalım doktor numaranı kesinlikle düşürcektir diyor
Benim de merak ettigim bir konuydu peki fiyatlar ne aralikta
65 liraya (normal fiyatınından ucuz) alıyorum ben Biofinty'i
- - - Eklendi - - -
Bir de şunu ekleyim, "Lens kullanmak lazer ameliyatını engeller" düşüncesi Lazer Ameliyatından para kazanan doktorların bir uydurmasıymış, çünkü lens kullananlar ne kadar fazla olursa o kadar az para kazanacaklar..
3-4 yaşımdan beri.Aşırı alerjim var.Bildiğim kadarıyla göz numarası düşmez.Sadece durur.Büyümeyle büyür.
Lens zahmetli olum ya
göz numarasının düşüp düşmemesi kişiye bağlı değişir sıfırlanan arkadaşlarım var
Ameliyatla zaten sıfırlanır.Lazer tedavisiyle.Ama bilgisayardan uzaklaşayım.Televizyonla göz teması kurmayayım felan desen de o artar.Özellikle tremmer ve benim daha büyüme çağında olan kişilerde büyüdüğümüz sürece göz derecemiz büyürmüş.Büyüme durunca o da yavaş yavaş dururmuş.Doktor söylemişti zamanında.Sadece bilgisayar bu büyümeyi hızlandırıyor.Ya da kesin çözüm lazer tedavisi.
Kisiden ksiye degistir iste yalan mi soyleyecegim kuzenim miyop ve astigmat vardi miyopu sifirlandi astigmatta dusermis doktor soylemis en yakin arkadaslarimdan birisi de miyoptu 2 yil once sifirlandi takmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?