Lenovo’nun Android Marshmallow yol haritası sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo’nun Android Marshmallow yol haritası sızdırıldı
Sızdırılan bir listede Lenovo’nun Android Marshmallow güncellemesi alacak cihazları ortaya çıktı


Google’ın geliştirdiği Android işletim sistemini akıllı telefon modellerinde kullanmayı tercih eden firmalardan bir tanesi de Lenovo olurken, firmanın 2016’da bir çok önemli akıllı telefon modeline Google’ın yeni sunduğu Android 6.0 Marshmallow işletim sistemini güncelleme olarak vermesi bekleniyor.

http://www.maxicep.com/resim/lenovo-android-m.jpg

Bir çok akıllı telefon üreticisi şimdiye kadar cihazları için nasıl bir güncelleme yol haritası izleyeceklerine dair bilgiler vermişlerdi ve şimdi de Lenovo’nun cihazları hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı.

Çin’de bir sunumdan elde edilen görüntüde, Lenovo’nun Android M yol haritası görülmekte. Ancak bu haritanın doğruluğuna dair kesin bilginin bulunmadığını da belirtelim.

Listeye bakacak olursak eğer, Çin merkezli teknoloji devinin, Android Marshmallow güncellemesini alacak ilk cihaz Lenovo K3 Note’un uluslararası versiyonu olmakta. Bu güncellemenin 2016 içerisinde Mart ayında sunulmasının planlandığı görülüyor.

Daha sonra yine 2016 Mart içerisinde Android Marshmallow güncellemesine kavuşacak diğer Lenovo modelleri ise Vibe X3 ve Vibe P1 olacak. Ancak bu iki cihazın Çin versiyonları olacağı kaydedilmekte.

Daha sonraki aylar içerisinde ise Lenovo’nun K3 Note modelinin Çin versiyonu, uluslararası pazar sunulan A7000, Vibe P1 ve Vibe S1 versiyonları Android Marshmallow’a kavuşacak. Son olarak da Temmuz ayında Vibe X3 ve A7000 Plus’ın uluslararası versiyonlarının güncelleme alacağı belirtilmekte.

Lenovo’nun Android Marshmallow yol haritası sızdırıldı - MaxiCep
 


Üst Alt