lenovo yu nasıl bilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
lenovo yu nasıl bilirsiniz
arkadaslar ben leptop alıcam da markalar arasında gidip geliyorum. lenovo nasıldır arkadaslar ısınma sorunu yaparmı çok teknik servis gören bir markamıdır.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
dell yada asus al kafan rahat etsin

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Arkadaşım Şuan O Markayı kullanıyorum hiçbir ısınma sorunu yada başka sorunu var gönül rahatlığıyla alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim

MaxipmaN

Üye
ben z500 almıştım ama ekran kartı 64bit çıktı verdim geri samsung aldım lenovodan 60tl ucuza aldım sanırım rakip diyebiliriz ikisine samsungun ekranı çok daha kaliteli

• Beğen
Never Back Down

Never Back Down

Üye
bende samsung var abimde lenovo
onun pc özellikleri daha iyiydi ve daha ucuza
aliminyum kasa almıştı
içim gitti

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
ben z500 almıştım ama ekran kartı 64bit çıktı verdim geri samsung aldım lenovodan 60tl ucuza aldım sanırım rakip diyebiliriz ikisine samsungun ekranı çok daha kaliteli
Artık bit olayı eskide kaldı fazla önemi yok en azından laptoplarda önemi yok. Muhtemelen aldığın laptopda yani lenovoda gt740m ekran kartı var o kartla son çıkan oyunları orta ayarda bile oynatır.
dell yada asus al kafan rahat etsin
Dellin tasarımlarını hiç beğenmiyorum :) asus da iyi ancak aynı özellikteki laptop lenovoda ortalama 200 tl daha ucuza geliyor birazda para meselesi.

MaxipmaN

Üye
Artık bit olayı eskide kaldı fazla önemi yok en azından laptoplarda önemi yok. Muhtemelen aldığın laptopda yani lenovoda gt740m ekran kartı var o kartla son çıkan oyunları orta ayarda bile oynatır.
Dellin tasarımlarını hiç beğenmiyorum :) asus da iyi ancak aynı özellikteki laptop lenovoda ortalama 200 tl daha ucuza geliyor birazda para meselesi.
bi de kumlanma sorunu vardı kronik sanırım riske girmedim sanırım mağazada görmüştüm ekranda bozukluk

• Beğen
Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
g580 (20150) kullanıcısıyım gayet hızlı ve güzel hiç bi sıkıntım olmadı :yuru

dayannight

dayannight

Üye
lenovo laptop aldığında sorunsuz çıkarsa iyi ama bir sorun olursa servisle çok uğraşırsın servisi sorunlu zaten çok şikayet ediliyor lenovo servisi iki arkadaşımda lenovo aldı biri rahat sorunsuz şekilde kullanıyor diğerinde klavyede,ekranda ve ramlerde sorun çıktı lenovo servisiyle uğraşıyor lenovo servisi yavaş çalışıyor ve sorunları tam olarak düzeltemediler birde lenovo alacak kişiler almadan önce iyi araştırsınlar bazı modellerinde özellikle g serilerinde menteşe sorunu varmış araştırınca görürsünüz

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye

Yanlız o aradaki 200 lira kalite katıyor zaten para önemli diyorsan pahalı ama kaliteli olduğu için pahalı alacaksın burda pahalidan maksadım o aradaki 200 liradan bahsediyorum

Soruna gelince lenovolarin genel sorunu fan sesi aldiktan 2 ay sonra baslar katlanarak devam eder sanki masaüstü kullaniyormussun gibi
Benim önerim Asus niye dersen adamlar anakart üreticisi ve gercekten sistem kurmaktan anliyorlar ve ürün çeşidi çok geniş het fiyata bulursun adamlar ramin üstune bile isinmayi onlemek icin aliminyumsu bi bant cekiyor bunlar guzel detaylar ve son önerim ne alirsan al metal/aliminyum turu olanlara bak

• Beğen
Tepkiler: dayannight
dayannight

dayannight

Üye
Yanlız o aradaki 200 lira kalite katıyor zaten para önemli diyorsan pahalı ama kaliteli olduğu için pahalı alacaksın burda pahalidan maksadım o aradaki 200 liradan bahsediyorum

Soruna gelince lenovolarin genel sorunu fan sesi aldiktan 2 ay sonra baslar katlanarak devam eder sanki masaüstü kullaniyormussun gibi
Benim önerim Asus niye dersen adamlar anakart üreticisi ve gercekten sistem kurmaktan anliyorlar ve ürün çeşidi çok geniş het fiyata bulursun adamlar ramin üstune bile isinmayi onlemek icin aliminyumsu bi bant cekiyor bunlar guzel detaylar ve son önerim ne alirsan al metal/aliminyum turu olanlara bak
aynen fan sesi sonradan ortaya çıkıyor temizlensede ses yine aynı birde mağazada lenovo ile asus yanyana duruyordu asus klavyesi daha sağlam lenovo esnek bastırınca içine çöküyor nerdeyse birde asus ekranı daha iyi tabi ona görede fiyat farkı oluyor asus daha sağlam duruyor kullananlar daha iyi bilir

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
ben dell kullanıyorum çok çok memnunum dellin malzeme kalitesi ve servisi 10 numara mesala lenovo aldın ramda sorun çıktı lenovo o ramı onarmaya çalışır onarılırsa tekrar takar gönderir ama dell öyle değil adamlara bi telefon aç adamlar kapına servisiyle geliyo gözünün önünde laptopu açıyo ve hangi parça arızalı atıyom anakart o parçayı komple sıfır orjinal parçayla değiştiriyo onarmaya felanda kalkmıyo :D 200tl daha ver iyi bişey al derim

• Beğen
caps6

caps6

Üye
lenovo servis işlemini geç başlatıyor birde servise ulaşmak zor hatta çok bekliyorsunuz defalarca aramanız gerekebiliyor bunun dışında lenovo servisi ilk gönderdiğinizde sorunun çözmüyor sadece recovery yapıp yolluyorlar buda yoğunluklarını geçiştirmek için ve laptopu 30 gün bekletmemek için yaptıklarını düşünüyorum diğer üyelerin dediği gibi servise işiniz düşerse çok uğraşırsınız birde haklarınızı iyice araştırın

• Beğen

Üst Alt