Artık bit olayı eskide kaldı fazla önemi yok en azından laptoplarda önemi yok. Muhtemelen aldığın laptopda yani lenovoda gt740m ekran kartı var o kartla son çıkan oyunları orta ayarda bile oynatır.ben z500 almıştım ama ekran kartı 64bit çıktı verdim geri samsung aldım lenovodan 60tl ucuza aldım sanırım rakip diyebiliriz ikisine samsungun ekranı çok daha kaliteli
Dellin tasarımlarını hiç beğenmiyorumdell yada asus al kafan rahat etsin
asus da iyi ancak aynı özellikteki laptop lenovoda ortalama 200 tl daha ucuza geliyor birazda para meselesi.bi de kumlanma sorunu vardı kronik sanırım riske girmedim sanırım mağazada görmüştüm ekranda bozuklukArtık bit olayı eskide kaldı fazla önemi yok en azından laptoplarda önemi yok. Muhtemelen aldığın laptopda yani lenovoda gt740m ekran kartı var o kartla son çıkan oyunları orta ayarda bile oynatır.
Dellin tasarımlarını hiç beğenmiyorumasus da iyi ancak aynı özellikteki laptop lenovoda ortalama 200 tl daha ucuza geliyor birazda para meselesi.
benim samsung da gayet hızlı son driver ile oyunlar akıyog580 (20150) kullanıcısıyım gayet hızlı ve güzel hiç bi sıkıntım olmadı![]()
740m olmaz belki ama8 gb ram koyup giriş seviyesi bir ekran kartı koyması çok saçmabenim samsung da gayet hızlı son driver ile oyunlar akıyo740m olmaz belki ama
Dellin tasarımlarını hiç beğenmiyorumasus da iyi ancak aynı özellikteki laptop lenovoda ortalama 200 tl daha ucuza geliyor birazda para meselesi.
aynen fan sesi sonradan ortaya çıkıyor temizlensede ses yine aynı birde mağazada lenovo ile asus yanyana duruyordu asus klavyesi daha sağlam lenovo esnek bastırınca içine çöküyor nerdeyse birde asus ekranı daha iyi tabi ona görede fiyat farkı oluyor asus daha sağlam duruyor kullananlar daha iyi bilirYanlız o aradaki 200 lira kalite katıyor zaten para önemli diyorsan pahalı ama kaliteli olduğu için pahalı alacaksın burda pahalidan maksadım o aradaki 200 liradan bahsediyorum
Soruna gelince lenovolarin genel sorunu fan sesi aldiktan 2 ay sonra baslar katlanarak devam eder sanki masaüstü kullaniyormussun gibi
Benim önerim Asus niye dersen adamlar anakart üreticisi ve gercekten sistem kurmaktan anliyorlar ve ürün çeşidi çok geniş het fiyata bulursun adamlar ramin üstune bile isinmayi onlemek icin aliminyumsu bi bant cekiyor bunlar guzel detaylar ve son önerim ne alirsan al metal/aliminyum turu olanlara bak
200tl daha ver iyi bişey al derim