Tavsiye Lenovo Yoga Tab önerir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Lenovo Yoga Tab 8 Önerir Misniz?

• evet, öneririm

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır, başka modellere bak derim

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Yoga Tab önerir misiniz ?
Merhaba, daha önce elimde çin malı kıytırık bir tablet vardı, malumunuz vardiyası doldu. Şimdi 500 TL ye kadar bir tablet almak istiyorum. Benim için pilin dayanıklılığı ve tasarım önemli. Haliyle de bu tablet beni cezbetti. Farklı tutuş modlarında kullanma zaten harika, ve pil ömrü konusunda biraz inceleme yaptım oldukça tatminkar. Şimdi bu tableti kullananlar ya da bilgi sahibi olanlar varsa sizce alınır mı ?

-Emre

-Emre

Üye
Güzel ama alt kısmı hiç hoş durmuyor eğer incelediysen.indirimi bitmediyse galaxy tab 4 tavsiye ederim :)

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
    Konu Sahibi
Güzel ama alt kısmı hiç hoş durmuyor eğer incelediysen.indirimi bitmediyse galaxy tab 4 tavsiye ederim :)
İnceledim, şu şişman bölgeden bahsediyorsunuz. Arkadaşımda da var bundan ama ben çok beğendim o kısmı, özellikle şu stand olarak kullanma vs. Peki sizce performans konusunda yeterli düzeyde mi ? Genel olarak ders sunum-video larına bakarım, sosyal ağda takılırım, bi de arada google playden oyun indirip oynarım.

-Emre

-Emre

Üye
Performansını bilemem ama dediklerinin aynısı için galaxy tab 4 aldım gayet yeterli :) ve androidde ram miktarı önemli 1 buçuk gb 1 den iyidir :)
Ayrıca gta san andreasi son grafiklerde oynuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü

Üst Alt