KinG CrazY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Msi'yi al laptop oyun için üretilen bir laptop gtx660 m baya iyi bir kart.bütün oyunları med-highde kasmadan oynarsın.
- - - Eklendi - - -
Msi ninde tasarımı gayet güzel bence fakat vatan computerde laptobun resmi siyah ve işlemcl 3210 yazıyordu(söledim hatalı dedim şimdi bişi yazmıyor ve 2.5 ten 3.1 e çıkıyor.)diğer sitelerde 3230 işlmeci var ve 2.6 ghz den 3.2 ghz yazıyor.vatan computer yanlıslık yapık galıba yada msi ge60 0nd 454tr nin 2 farklı modeli var
- - - Eklendi - - -
Ve 16gb ssd olacağına 750gb hdd olsun 7200rpm olsun 16gb ssd baya az olmus
bende i7'li msi ge60 var. İncelemedim ama y500'ün kasasının daha kalın olduğu ve touchpadlerinin sorunlu olduğu söyleniyor. Kasma olayına gelince slı kartlarda lag sorunu olabilir normal sli 650m gtx660m'den iyi bir kart ama ilk kart zorlandığında ikinci karta geçişte lag olabiliyor ama gtx660m'de bu sıkıntı olmaz. Ayrıca msi'da killer oyun ağ kartı var yani online oyun oynayacaksan bu işine yarayacaktır. Örneğin online counter oynarken arkadaşınınki takılırken killerle bağlandığında sende bu sorun ya hiç olmaz ya da daha az olur
çözünürlüğe gelince 1366x768'le fu.ll hd arasında çok fark var ben gta 4, far cry 3, black ops 2 gibi oyunları bu çözünürlükte kasmadan oynuyorum ama 1366'yı koy yanına bak bakalım hangisinin görüntüsü daha kaliteli
Mat ekranın en güzel yanı ise hiç bir açıdan parlamıyor laptopta bu sorunu yaşamışsınızdır film izlerken açıyı tam ayarlamanız gerekir bunda böyle bir açı yok sıfırdan bak yine parlamıyor mat ekran gerçekten güzel
Bir de bazı msi'larda fan sorunu var fan hızlanıp yavaşlıyor ama o sorunda çözüldü bende de çıktı o sorun bir program var ondan bir yeri değiştiriyorsun düzeliyor olmaz dedim gerçekten oldu artık fan sorunuda yok zaten hepsinde çıkmıyor. Kasmayı hiç dert etme fu.ll ile orta ayarda oyun kalitesi pek farketmiyor aynı zevki alıyorsun yine ama 1920x1080 ile 1366x768 arasında dağlar kadar fark var ve y500'ün diski 5400 rpm lenovo resmen ayıp etmiş o cihaza 7200 rpm koyulması lazım ve bluray varmı bilmiyorum ama bence olması gereken birşey bilgisayarda örneğin gta 5 çıkıcak setupu 30 gb'den fazla olur düşündüğün zaman 10 dvd'ye yakın ama blurayde 2 disk ile tamamdır
bende vatandan aldım pcdepoda da var ama onlarda killer ağ kartı ile bluray yoktu vatandaki bir de o yüzden pahalı biraz
benim için o özellikler önemli değil elden almak istiyorum ve bunu yapabilmem için sadece vatan var
o zaman 300tlye yakın bi miktar para binevi boşa gidecek sayılır
Msi ge60..
msi candır gerisi heyecandır...
Kardeş bnde lenovo y550 var bn tam bir oyun delisiyim pes 13 gta 4 gta 5 ve bunun gibi bir sürü oyunu oynayabiliyorum karar senin ama lenovo dan memnunum ama yinede karar senin
Kardeş bnde lenovo y550 var bn tam bir oyun delisiyim pes 13 gta 4 gta 5 ve bunun gibi bir sürü oyunu oynayabiliyorum karar senin ama lenovo dan memnunum ama yinede karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?