Lenovo Phab2 Pro önemli bir ülkede daha satışta

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Phab2 Pro önemli bir ülkede daha satışta
Çinli Lenovo, sunduğu akıllı telefon modelleri ile geçtiğimiz sene yüksek satış rakamlarına ulaşırken, bu cihazlardan birisi farklı bir özelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Bu yeni cihaz Lenovo Phab2 Pro adı ile geldi ve Google'ın Tango desteğine sahip ilk akıllı telefon modeli olması ile adından söz ettiriyor.

Project Tango olarak geçtiğimiz dönemde Google, geliştiricilere yönelik bir tablet sunmuştu. Bu tablet kamerası ile ön plana çıkarken, kamera üzerinden sanal ve gerçek dünyanın iç içe sunulması olarak yenilik getirmişti.

Google ve Lenovo işbirliği ile Tango destekli ilk model Lenovo Phab2 Pro geçtiğimiz sene duyurulmuş ve ABD, Avrupa ve Çin pazarında satışa sunulurken, şimdi de önemli bir pazarda daha yerini aldı. Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da INR 29,990 (yaklaşık $440) fiyat etiketi ile Flipkart üzerinden satışa sunuldu.

Cihazın teknik özelliklerine bakarsak eğer, Lenovo Phab2 Pro 6.4" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Sekiz çekirdekli işlemciliQualcomm Snapdragon 652 yonga setinden güç alan akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş.

Lenovo Phab2 Pro'nin arkasında ise 16MP çözünürlükte kamera bulunuyor. Selfie kamerası 8MP olarak önde yer almakta. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 4.050mAh.
 


Üst Alt