Lenovo Z5 Pro, 1 Ekim'de Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo Z5 Pro, 1 Ekim'de Geliyor
Lenovo'nun tam ekran Kozaklı akıllı telefonu olacak Lenovo Z5 Pro'nun tanıtım tarihi şirket başkan yardımcısı tarafından açıklandı.


Lenovo Z5 Pro adı verilen ve neredeyse % 100 ekran gövde oranına sahip kayar tam ekranlı akıllı telefonun videosunu hatırlıyor musunuz? Lenovo başkan yardımcısı Lei Jun'un elinde Pekin'de bir basın toplantısı sırasında Lenovo Z5 Pro adlı cihazın görünmesinin ardından, akıllı telefonun hayata geçmesi kesinleşti. Şirkette bir başka Başkan Yardımcısı olan Chang Cheng, bu görüntüleri Weibo'da paylaştı ve 1 Ekim tarihli Çin Ulusal Günü'nde daha fazla resmi bilgi verileceğini duyurdu.

Yeni lenovo Z5 Pro, aslında Lenovo Z5'in sahip olacağı iddia edilen etkileyici bir ekran ve oldukça ince çerçeve gibi özelliklere sahip olacak. Aslında Lei Jun, akıllı telefonun kayar ekranını açmadı ancak Eylül ayı başından beri söz konusu video zaten kayar tam ekranlı gösteriyordu.

Yeni Lenovo Z5 Pro akıllı telefonla ilgili olarak, şirketin resmi Weibo kanalı tarafından onaylandığı üzere Pazartesi günü daha fazla bilgi elde edeceğiz.
Lenovo Z5 Pro, 1 Ekim'de Geliyor
 


Üst Alt