Lenovo P1c72, TENAA’da göründü, Vibe P1 Pro adı ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo P1c72, TENAA’da göründü, Vibe P1 Pro adı ile gelebilir
Umarım bu modelini de kısa zamanda uygun fiyattan ülkemize getirirler p70'de olduğu gibi

Lenovo, çok yakında Lenovo Vibe P1 ve Lenovo Vibe P1 Pro olarak iki yeni akıllı telefon modelini duyurabilir.


Akıllı telefon pazarında liderlik hedefleyen Çin kökenli Lenovo, bir çok farklı modeli önce kendi anavatanında daha sonra da diğer ülkelerde sunarken, üç farklı kulvarda savaşmayı planlıyor. Kendi markası altında cihazlar sunarken, geçtiğimiz sene Motorola’yı da satın alan firma, kısa süre sonra da ZUK markası ile ilk akıllısını sunacak.



Geçtiğimiz sene firmanın yeni modellerinden bir tanesi olarak Lenovo Vibe P1 TENAA’da ortaya çıkmıştı. Çok yakında sunulması beklenen bu cihazın ardından şimdi de Lenovo P1c72 Çin’in sertifikasyon kurumu sitesi TENAA’da göründü.

Lenovo P1c72 olarak görünen bu akıllı telefonun Lenovo Vibe P1 Pro adı ile gelebileceği belirtilirken, cihazın teknik özelliklerine dair bazı bilgiler de açığa çıkmış durumda.

Buna göre yeni akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile gelecek ve cihazın ekran çözünürlüğü de 1920×1080 piksel Full HD olacak. 1.5Ghz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alacak ve Mediatek MT6752 ve Qualcomm Snapdragon 615 olabileceği kaydedilmekte. Henüz kesni bilgi ise bulunmamakta.



3GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon diğer taraftan 16GB dahili veri kapasitesi içerecek. Kamera olarak ise arka yüzünde 13MP ve ön yüzünde de 5MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor.

Görsellere baktığımızda ise ilginç olan kısım ise ön yüzünde yer alan Home butonu ve genellikle Lenovo akıllı telefonlarda bulunmamakta. Bu kısım OnePlus 2’de olduğu gibi parmak izi tarayıcısı olabilir.

Lenovo Vibe P1 Pro, bataryası ile de dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. Yeni akıllı telefon 4.900mAh batarya ile sunulacak. 152.9mm x 75.6mm x 9.9mm ölçülerinde ve 189gr ağırlığında olan cihaz Googlre Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Lenovo P1c72, TENAA’da göründü, Vibe P1 Pro adı ile gelebilir - MaxiCep
 


hikmet366

hikmet366

Üye
HTC ye benzemiş htc m9 da güzel
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular



Üst Alt