Xiaomi Mi 9'un İlk Satışı, Saniyeler İçinde Tükendi

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi 9'un İlk Satışı, Saniyeler İçinde Tükendi


Xiaomi Mi 9, 20 Şubat'ta yapılan yapılan tanıtımının ardından bugün Çin'de satışa sunuldu. Çinli şirket tarafından Weibo üzerinde yapılan açıklamaya göre akıllı telefonun ilk flaş satışı bugün saat 10'da yapıldı ve Xiaomi Mi 9, 53 saniye içinde tükendi.



Xiaomi Mi 9, 48MP sensöre sahip üçlü kamera kurulumu, ekran içi parmak izi tarayıcı sensörü ve etkileyici derecede şık bir tasarımla geliyor. Çinli şirket, her ne kadar satışq sunulan akıllı telefon miktarını açıklamamış olsa da, oldukça yüksek bir arz olduğu tahmin ediliyor ancak yine de talep arzın üstüne çıkmış gibi görünüyor.


Xiaomi Mi 9, dünyanın ilk Snapdragon 855 yonga setine sahip akıllı telefonu olarak piyasaya sunuldu ve MWC 2019'da yapılan incelemelerde, Mi 9'un oldukça şık tasarlanmış bir cihaz olduğu belirtiliyor. Akıllı telefon şu an için sadece Çin versiyonu ile mi.com ve JD.com üzerinde satışa sunulmuş durumda.

Avrupa'daki Xiaomi hayranları ise bu hafta başından itibaren Fransa, İtalya ve İspanya'da 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip Xiaomi Mi 9 akıllı telefonu satın alabilecekler.

Kaynak
 


Üst Alt