Lenovo mu ? Monster mı ? oyun için laptop.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo mu ? Monster mı ? oyun için laptop.
Dediğim gibi oyun için laptop arıyorum fakat şu laptoplarda sıkıştım kaldım ekran kartındanda anlamıyorum hepsi cazip geliyor.lenovo 3D falan olunca zaten bir adım önde benim için ancak ben hala hangisi almam gerekiyor pek bilmiyorum özelliklerini altta yazdım yardımcı olursanız sevinirim :)

Lenovo:
Y570 59-319789
In Core i7-2670QM
8GB DDR3-1333MHz
750GB 5400rpm D + 64GB SSD
2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
15,6" HD LED Backlight (1366x768)
DVD Super Multi
Windows 7 Home Premium SP1 64-b

Monster:

Monster 2:

sizce hangisini almalıyım ?? şimdiden sağolun :)

futbol123

futbol123

Üye
buna diğerleri çok pahalı

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim biraz geç yazıyorum ama ben laptobun uzun vadede düşündügüm icin o laptobu seçtim ama şuanda bana en uygun 2700 tl ye gerçek bir canavar

bunu alıcam ddr5 ekran kartı ve hd6990m 256 bit yani bu inanılmaz bişey süper bir canavar bende bunu seçtim ailemde onayladı mayıs ortası gibi siparişi vericem umarım güzel bir seçim yapmısımdır ben şahsen öyle düşünüyorum sizide yorumuzu almak isterim

futbol123

futbol123

Üye
özür dilerim biraz geç yazıyorum ama ben laptobun uzun vadede düşündügüm icin o laptobu seçtim ama şuanda bana en uygun 2700 tl ye gerçek bir canavar

bunu alıcam ddr5 ekran kartı ve hd6990m 256 bit yani bu inanılmaz bişey süper bir canavar bende bunu seçtim ailemde onayladı mayıs ortası gibi siparişi vericem umarım güzel bir seçim yapmısımdır ben şahsen öyle düşünüyorum sizide yorumuzu almak isterim
canavar makine hadi hayırlı olsun şimdiden :)

UcanAdam55

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt