Haber Lenovo, Motorola Markasını Artık Kullanmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Ben de size pek katılamayacağım. Motorola Atrix gibi zamanın efsane telefonlarından birini kullandığım da bile Türkiye de satılan Motorla model sayısı elle sayılır nitelikteydi Atrix ve Razr modelleri vardı. Hatta Atrix 2 bildiğim kadarıyla gelmedi. O zamandan bu zaman Türkiye'ye gelen Moto G oldu biz efsane modeller olan cihazların çoğunu Türkiye de göremedik. Moto by Lenova sayesin de daha geniş bir cihaz yelpazesi Türkiye pazarın da olacak ve Lenova bir Motorola kalitesin olmasa güzel cihazlar yaptığıda bir gerçek. Şu ana eli daha kuvvetli olacak ve iki marka için yapacağı ar-ge, vs gibi işleri tek çatı altında daha kolay ve verimli yürütebilecek. Ben de Motorola sever biriyim ama gelmiyor Türkiye'ye en azından bu saye de gelmeye başlayacaktır.
Ben ülkemize telefon yollayıp yollamama konusuyla ilgili bir şey yazmadım zaten. Lenovo'nunda her modeli burada satılmıyor ona bakarsak.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Ben ülkemize telefon yollayıp yollamama konusuyla ilgili bir şey yazmadım zaten. Lenovo'nunda her modeli burada satılmıyor ona bakarsak.
Bir çok markanın satılmayan cihazları var muhakkak ki. Burada Lenovo, Motorola'yı almış bir firma. Parayı ve yatırımı Lenovo yapmış haliyle de Lenovo markasını ticari itibar açısından kapatmaz. Ayrıca iki tane Mobil cihaz markası ile bu zor piyasa mücadele etmekte ayrı bir mesele. Yatırımlar, güncellemeler, ar-ge gibi enerji ve para isteyen işleri de tek çatı altında daha rahat yürüte bilir. Ayrıca Motorola çizgisini de koruyacağını düşünüyorum açıkçası olduda korumadı o da firmanın tercihidir. Doğru ve mantıklı bir karar gibi duruyor iki firma tek çatı altında olması.
 


Üst Alt