Haber Lenovo, Moto Z Serisini Türkiye'de Satışa Sundu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo, Moto Z Serisini Türkiye'de Satışa Sundu
Lenovo'nun Moto Z Serisi, Türkiye'de yapılan tanıtımları ile birlikte Moto Mod aksesuarları da dahil olmak üzere satışa sunuldu.




Askeri uçaklarda kullanılan alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş yeni Moto Z’nin hem dayanıklı hem de jilet kadar ince gövdesinden etkileneceksiniz. 5.2 mm incelik ve ultra hafif 5.5 inç Quad HD AMOLED ekranıyla dünyanın en ince benzersiz akıllı telefonu. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB veya 64 GB dahili hafıza seçenekleri sayesinde aynı zamanda son derece güçlü bir ürün. microSD ekleyerek fotoğraflarınız, videolarınız ve uygulamalarınız için 2 TB’ye kadar hafıza elde etmeniz mümkün.

Moto Z, her ışık altında mükemmel ve canlı fotoğraflar çekmenize yarayacak optik imaj sabitleme ve otomatik odaklanma özelliklerine sahip 13MP yüksek çözünürlüklü kamera ile geliyor. 5MP ön kamerasında yer alan geniş açılı lens, tüm arkadaşlarınızın fotoğrafınızda yer alabilmesi için ideal bir özellik. Ön yüzde yer alan ekstra flaşıyla grubunuzdaki herkes loş ışıkta bile mükemmel görünecek. Su sıçramalarına dayanıklı kaplamasıyla yağmur ve dökülen sıvılar size engel olmayacak. Parmak izi okuyucusu sayesinde telefonunuzu tek dokunuşla açabileceksiniz.

30 saate kadar pil ömrüyle şarj etmeye gerek duymadan telefonunuzu tüm gün ve gece kullanabileceksiniz. Üstelik TurboPower özelliği sayesinde sadece 15 dakikada 8 saate kadar pil ömrü elde edebilirsiniz. Güçlü parmak izi okuyucusu sayesinde güvenliğinizi korurken, sıvı sıçramalarına dayanıklı kaplamasıyla telefonunuzu rahatça kullanabileceksiniz.

Moto Z Play: Mükemmel pil ömrü, sınırsız seçenek
Alüminyum çerçevesi, ince ve hafif tasarımı ile Moto Z Play 50 saatlik pil ömrü ile Moto ailesinin bataryası en uzun süre dayanan üyesi. TurboPower™ özelliği sayesinde 15 dakikalık şarj ile 9 saat pil ömrü sunan Moto Z Play, 16 MP kamerası ve lazer fokusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Moto Mod’ları – Siz hangisini seçeceksiniz?
Yeni Moto Mod’ları sayesinde şimdi Moto Z cihazınızı ihtiyaçlarınıza göre yeniden tasarlayabileceksiniz. 80 desibele kadar ses verebilen 2 adet 3W’luk hoparlörden oluşanJBL SoundBoost Hoparlör modu ile yüksek ses ve kalitede stereo müzik dinleyebilirsiniz. Kendi bataryası sayesinde 10 saate kadar kesintisiz müzik sağlayan bu mod ile telefonunuz partinin odağında olacak.

Ailenize en yeni seyahat fotoğraflarınızı göstermek veya arkadaşlarınızla film mi izlemek istiyorsunuz? Insta-Share Projektörmodu ile telefonunuzu 70 inç’lik sinema ekranına çevirin, patlamış mısırınızı alın ve sinemanın keyfinizi çıkarın. Üstelik kendine ait bataryası sayesinde keyfiniz 1 saat uzatın.

Daha çok enerjiye mi ihtiyacınız var? 2200 mAh’lik bataryasıyla Incipio offGRID Ek Batarya sayesinde akıllı telefonunuza 22 saate kadar pil ömrü ekleyin.

Hasselblad True Zoom ise tüm dünyada fotoğraf meraklılarının akıllarını başından alan Moto Mod’u olarak karşımıza çıkıyor. 10x optik zoom ve Xenon flaşı ile mükemmel fotoğraflara imza atacak, bunları tek tık’la istediğiniz mecrada paylaşabileceksiniz. Üstelik ücretsiz olarak size sunulacak Hasselblad Phocus yazılımıyla fotoğraflarınızı yeniden düzenleyip yüksek kaliteli sonuçlar elde edebileceksiniz.

Moto Z’ye zincir mağazalarda KDV dahil 2.499 TL’ye sahip olabilirsiniz. Moto Z aynı anda Turkcell ve Vodafone mağazalarında farklı temlik fiyatlarıyla da satışa girecek. Sadece zincir mağazalarda satışa sunulacak olan Moto Z Play de 1.999 TL’den satışa sunulacak.

Moto Mod’lar bundan sonra çıkacak tüm Moto ürünlerinde kullanılabilecek. Moto Mod’lar perakende mağazalarında şu fiyatlarla satılacak: Insta-Share Projektör899 TL, Hasselblad True Zoom 799 TL, JBLSoundBoost Hoparlör 399 TL, Incipio offGRID™ Ek Batarya 299 TL, Aksesuar Kapaklar 49 TL.
Lenovo, Moto Z Serisini Türkiye'de Satışa Sundu
 


0MG90

0MG90

Üye
Çok pahalı :kotu:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
byAndroid

byAndroid

Üye
5.2 mm ne ya :D batarya o yüzden zayıf olmuş ama vaatleri de batarya ya göre ilginç. Fiyatın 2000 lira olmasını beklerdim.. Snapdragon 820 li bir cihaz alacak olsam 1100 liraya mi 5 var. Neden bunu seçeyim? Ne farkı var diye irdelerim yani. Gerçi onun işlemci hızları biraz düşürülmüş hali ama etkilemez o kadar
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Snapdragon 820'li telefonlar 2000-2400 aralığına düşmüşken, Galaxy S7'den LG G5'den fazla ne vaad edebilir ki insanlar daha pahalı olan Moto Z'yi tercih etsin? Modüler aksesuar diyesim var ama onlar da orta halli bir telefon fiyatına satılıyor. Olmadı Lenovo bu fiyatlar :no:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Snapdragon 820'li telefonlar 2000-2400 aralığına düşmüşken, Galaxy S7'den LG G5'den fazla ne vaad edebilir ki insanlar daha pahalı olan Moto Z'yi tercih etsin? Modüler aksesuar diyesim var ama onlar da orta halli bir telefon fiyatına satılıyor. Olmadı Lenovo bu fiyatlar :no:
Katılıyorum abi o kadar para vereceğine 2200-2300 civarına s7 alınır :ehe
 


Üst Alt