Lenovo b560 590-65659 notebook !!!

Sponsorlu Bağlantılar

canertar

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo b560 590-65659 notebook !!!
LENOVO B560 590-65659 NOTEBOOK

İncelemeye aldığımız bu modelimizde işlemci, ram ve ekran kartı olarak detay ağırlıkları vermek isterim çünkü bazı özelliklere göre etkin donanıma sahip parça bileşenleri bulunuyor. öncelikle işlemcimiz intel'in hem daul core hemde montevina arası işlemci türü olup pentium olarak piyasaya lanse ettikleri modellerin en önemli özellikleri hızının dışında 3 MB cache bellek aktarım veriyoluna sahip olması ve bu sayede ram frekans hızlarında da artışa rastlanmakta ( 533,667,800 MHz değil de 1066 MHz hızıyla gelmektedir.) ekran kartı olarak ise paylaşımsız nvidia gt310 512mb ekran kartına sahip olmakla birlikte ram'dan çalmak gibi olasılık ortadan kalkıyor.

İŞLEMCİ: intel Pentium 2.13 Ghz İşlemci Hızı - 3 MB Cache Ön Bellekli P6200 Model İşlemci

RAM: 2 GB DDR3 Yeni Tip Ram - 1066 Mhz Bellek Frekanslı (Maksimum 4 GB Ram Kapasitesi)

HARD-DİSK: 320 GB SATA (5400 Rpm Dakikada Dünüş Hızı )

EKRAN KARTI:NVIDIA GeForce GT 310M 1015 MB Hafızalı Ekran Kartı

İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Basic (Tr-İng ) 64 Bit İşletim Sistemi

BATARYA SÜRESİ: 3 Saat

WEBCAM:Var

EKRAN TİPİ:LED HD

EKRAN BOYUTU:15.6"

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ:1366*768

SES ÇIKIŞI:Stereo

RJ45-ETHERNET:10/100

WİRELESS:802.11 B/G/N

RJ11-MODEM:Yok

BLUETOOTH:Yok

AĞIRLIK:2.7 Kg

DC-IN:1

USB 2.0:3

USB 3.0:Yok

E-SATA:Yok

HDMI:Yok

VGA:Yok

IEEE 1394:Yok

KARD OKUYUCU: 1

EXPRESS KART SLOT:
1

MİKROFON GİRİŞİ:1

KULAKLIK ÇIKIŞI:1

PARMAK İZİ:Yok

• Beğen
Tepkiler: devils86, hervan ve sunshine_burcu

sezerer

Üye
arkadaş ürünü tam tamıyor sanız yayınlamayım hdmi yok diyor sunuz hdmi çıkışı resimde görüküyor bazı özellikleri yanlış yazmışsınız...

sunshine_burcu

sunshine_burcu

Üye
lenovo modellerinin her zaman iyi olduğu bir gerçek incelenen bu üründe de işlemci ve ekran kartı özellikleri oyun ve birçok işlevler için alınması gereken model olduğunu düşünüyorum.

canertar

Üye
    Konu Sahibi
resim düzeltildi umarım beğenirsin:D bence uyarma şeklini değiştirip, yardımcı olacakmış gibi bilgi versen daha iyi olabilir.. ürün özellikleri ve detayları öle pat diye olmuyo hak verirsen çok basit bir resmi es geçebilirdinde neyse.. uyardığın için sağol

hervan

Üye
guzel bişeye benzii arkadaş;)

angelman31

Üye
sade bir note book tuzluda değil kasmıyacak kullanıcılar için ideal diyorum ;)

hub

Üye
Dostum konuyu hortlatmak istemem ama fotoğrafta da göründüğü gibi parmak izi okuyucu mevcut cihazda. Ben de kullanıyorum ve memnunum. Çoğu özelliğini yanlış yazmışsın. Ram 3 GB mesela (: Ek olarak bluetooth da mevcuttur cihazda.

canoute

Üye
ekran kartı 1 gb olsaydı birde hd olsaydı iyi olurdu.

Üst Alt