Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriLenova A7600 Root
Sponsorlu Bağlantılar
kaygısız
Üye
Konu Sahibi
Lenova A7600 Root
Arkadaslar bi süre once yurt disindan getirttiyim lenova a7600 s8 marka tlf root edemiyorum bu konuda bilgisi birikimi olan var mi tlf orjinal yazilimini kurdum fakat ing ve cince bana turkce rootlu bi romda onerebilirsiniz ?
Doğuş Pertez
Admin
Yazı farklı bir dilden Türkçe'ye çevrilmiştir.
Bu talimatlar tabletin WiFi-yalnızca sürüm içindir. Bir noktada ben 3G sürümü için CWM Kurtarma Dağılım dosyasını bulmuştu. Ben bu A10-70 tüm sürümleri için çalışır söz edilemez. Mine 16GB WiFi yalnızca sürümüdür. Bu aynı model olsa bile bu talimatları KENDİ RİSKİ vardır. Ve tüm bu yapıyor garanti GEÇERSİZ olacaktır. [uyarılar yapılır].
Eğer rapor WiFi sorunları olmayacağı BİLİYOR sürece HENÜZ SİZ DEĞİL VARSA 4.4 Android ULAŞTIRILMASINA YAPMAYIN (Ben yapmadım, şanslıydım). Android 4.4 yükseltmesi notları için bu notları daha sonra Bkz.
Bir veri özellikli USB kablosunu olduğundan emin olun. Evet, benimki geldi, bir ücret ama bir şey yapmak görünmüyor. Veri fonksiyonları kaldırılır. Tüm bu görüyoruz ama eğer muhtemelen bir yere sahiptir.
Yüklediğiniz ana Android SDK USB aygıt sürücülerini olduğundan emin olun. Eğer "adb cihazlara" üzerinden cihazla iletişim kuramıyor aygıtı görmek için. Sen onları alabilirsiniz buradan. : Indirip onları ayıklanır sonra bu satırları düzenlemek için 'android_winusb.inf' eklemeniz gerekir Lenovo A7600;% CompositeAdbInterface% = USB_Install, USB \ VID_17EF & PID_7731 & MI_01 (nezaket
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazı) bir 64bit sisteminiz varsa ve kim: NOT [Google.NTamd64] bölümünde değil, 32bit [Google.NTx86] bölümüne eklemek için emin yapmaz.
O başlattım iken cihaza takın. USB hata ayıklama açık ettik emin olun. Sonra Aygıt Yöneticisini açmak ve bir sürücü eksik olarak işaretlenmiş USB aygıtını görmelisiniz. 2. adımda için ayıklanır yerden sürücüyü yüklemek için sağ tıklatın.
Kepçe
Mediatek MT65XX Preloader sürücü almak için. Yere ayıklayın. Gerek yok başka .ini dosyasını düzenlemek için.
Tabletin kapatın ve USB fişini çekin. Sonra kapalı iken onu geri takın. Bu süre zarfında sadece yeterince size şarj ekranı vermek yükleyecektir. Eksik sürücü simgesinin görünmesini MT65xx Preloader cihaz için izlemek, açık Aygıt Yöneticisi tutun. O yüzden bunu sağ tıklayın emin olun hızla gidecek "Update Driver" göründüğü gibi kısa sürede.Sürece kaybolduktan önce sürücü güncellemesi diyaloğunu başlatmak olarak bu adımı cezası tamamlayabilirsiniz.
Şimdi takip edebilirsiniz
talimatları. Ben ClockworkMod Kurtarma görüntüsü doğruladıktan
(talimatlar görevinden) Benim A10-70 üzerinde çalışır.
Talimatlar Özeti (ben sadece benim deneyim notları ile İngilizce bunları size veriyorum, bunlar ile gelmedi):
Yukarıdaki linke (CWM Kurtarma Lenovo A7600F.zip) dosyaları ayıklayın. Bu güncelleme yapmak SP Flaş Aracı kullanan
Not: bunun için SP Flash Aracı farklı bir sürümünü indirilebilir MT65XX Preloader sürücü almak için. SP Flaş Aracı sadece MT65XX sürücüsünü yüklemek için başka zip dosyasını kullanın ve sonra SP Flash Aracı bu sürümünü silme geçiyoruz.
Ekstre dizin 'CWM Kurtarma Lenovo A7600F' açın ve ardından 'SP_Flash_Tool_v3.1336.0.198' gidin.
Gerekli olmayabilir (Yönetici olarak çalıştırmak için 'Flash_tool.exe' sağ tıklayın, ama Android Yöneticisi gibi araçlar yanıp sönen bir sürü çalıştırmanız gerekir gibi görünüyor ve birçok girişimde bu olduğunu yapmıyorum sonra gerçekleştirmek için sinir bozucu NE) çalışma şeyleri durdurdu.
'Dağılım-Yükleme' ve yük 'MT6582_scatter_LVP0-WIFI-ROW.1.016.01.txt tıklayın. Bir görebilirsiniz
(daha önce bağlantılı görevinden). NOT:
O düzgün çalıştı ise, görüntüler (preloader, MBR, vb) listedeki öğelerin hiçbiri kontrol edilmelidir. Ben düzgün yüklenmemiş USB sürücülerini vardı önce ben onları seçmişti önce kontrol onları TÜM görüyordum. Eğer görürseniz benzer sorunlar yaşıyor olabilir.
Dosya seçimi iletişim kutusu açmak için '[] KURTARMA' öğenin üzerine çift tıklayın.
'CWM Recovery.img' ve basın "Aç" ı seçin.
Tablet gücü kapalı, açıksa.
Tablet USB kablosu aracılığıyla bilgisayarınıza bağlıysa, fişten çekin.
"Akıllı Telefon Flaş Aracı" penceresinde, 'İndir' düğmesine tıklayın.
Muhtemelen sen 'TÜM görüntüleri doğru yüklenir Değil ...' söyleyecektir. 'Evet' tıklayın.Durum çubuğu 3 sütununda "Arama" göstermesi gerekir.
Tablete USB kablosunu ancak herhangi bir düğmeye basmayın.
Akıllı Telefon Flaş Aracı penceresi hemen ClockworkMod Kurtarma görüntü indirirken başlar ve "Tamam indir" için büyük bir yeşil "O" ile bitmelidir.
Yeşil "O" kapatın. Tamamen Akıllı Telefon Flaş Aracı programı kapatın.
USB kablosunu çıkarın. Tablet hala kapalı olmalıdır.
AYNI zamanda tarafta 'Ses Up' VE Güç / Kilit düğmesine basarak güç verin. Eğer "Boot Mode Seç" ekranı görmek kez ikisini serbest bırakabilirsiniz.
Bu seçeneğe ilerlemek için 'Sesi Aç' düğmesini kullanın ve ardından seçmek için 'Ses Seviyesini Azalt' düğmesine değilse "seçeneğini seçin Boot Mode" On o MUHTEMELEN zaten [Kurtarma Modu] seçeneği olacaktır.
Sen Clockwork Mod görebilirsiniz GEREKMEKTEDİR. İlk satır 'Kurtar CWM tabanlı ...' olacak. Eğer öyleyse ... sen var!
NOT:
adımların önümüzdeki listesini yapmak birlikte çalıştığım vardı kök kırma sona erdi
kökü. Önümüzdeki birkaç satır SKIP ve sadece CWM tabletin kapatmak için Güç / Kilit düğmesini kullanın ve daha sonra normal yeniden başlatmak için tekrar Güç / Kilit kullanmak isteyebilirsiniz. Bu daha sonra CWM ile ilgili sorunlar olacak, ancak emin değilim. Altındaki notlara bakın.
NORMALDE bunu yapardın:
'Reboot sistemi artık' tablet yukarı boot seçeneği kullanın.
Clockwork Mod 'kurtarma flash' seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Benim ilk tablet Bu gerekir ama devam edip yapmadım. Bu sadece üzerine yazmaz emin Lenovo yapar sizin ama devam edin ve bu seçim için aşağı ok ve seçmek için Güç / Kilit düğmesine vurmak için Ses tuşlarını kullanın.
Bir sonraki ekran aygıtı kök verir. Devam edin ve şimdi bunu. (Ben ilk tablet üzerinde yaptım benim için çalışma yaptı) Kingo kök ile rahatsız etmek gerek bizi kurtarır.
Temelleri ile Bitti o zaman kullanabilirsiniz Cwm en kökünü kullanarak atlanır Eğer
aygıtı kök.
Eğer 4.4 Android istiyorsanız ve henüz güncellenmiş değil varsa, ve üzerinde Sistem Güncelleme işlemini yapmak (örneğin, bir System Update yapmak ve daha sonra, yeniden başka bir kontrol edelim, 4 vardı ya da benim için 5) diyor kadar Bugüne kadar vardır. 4.4, Android değil daha büyük olasılıkla bu tablet göreceksiniz yeni sürümüdür. Bu artık Lenovo tarafından desteklenmez ve Cyanogenmod gibi diğer projeler bu modeli kabul değil. Ancak:
BAZI insanlar Android'in bu sürümü ile ciddi WiFi sorunları vardı. Ben benim Linksys EA6500 router ile çalışıyor, ama bu senin ile iyi çalışır anlamına gelmez, yok. Benim tahminim Mediatek WiFi sürücüsü Android 4.4 BAZI yönlendiricileri ile kararsız olmasıdır. Eğer 4.4 güncellemek ve bu sorunu varsa, 4.2 downgrading için talimat bulmak gitmek gerekir. (Ben Ekim 2014 yılında satın aldığında ünite üzerinde geldi) Android 4.2 yedeğini düşünmüyordu bu yüzden senin için bir tane yok.
Cyanogenmod gelecekte bu desteklemiyor veya geliştirici bunu yapmak için izin vermek için yeterli çalışmayı yapabilir bu çok UZAKTAN şans var. Cyanogenmod Mediatek MT6582 yongaseti dayanan "Android biri" telefon desteği ile deneme olmuştur. MT8121 yongaseti önemli yeterince yakın olacak ve insanlar (en azından ekran boyutu) tabletin diğer donanım desteklemek için yapılandırma dosyalarını oluşturmak gerekir eğer emin değilim. Ancak A10-70 MT65xx Preloader kullandığı düşünülürse ... belki de benzer yonga setleri vardır
KÖK NOT: ClockworkMod Köklenmesi işlemini kullanarak benim SuperSU zaten ilk tablet üzerinde yapıldığını yüklemek kırdı. Titanyum ve diğer yardımcı programları kök elde edemedi. Ben kullanılan
bu noktada ama geri kullanılabilir bir kök duruma alamadım. Ben ancak diğer uygulamalar ile, adb kabuk 'su'nun' süre kullanmak mümkün OLDU. Eğer Kingo ilk çalıştırdığınızda çalışıyorsa şeyler almak için adımları bir sürü alabilir, ancak bu arada çalışır. Tamamlandığında ben hala bazı sorunları var. (Ben yeterince ben ne ihtiyaç vardı emin değilim, sabit noktaya alıyorum garip şeyler yaptım, yol boyunca sabit olmadığını görmek için her bir adım arasındaki testi) Bunu düzeltmek için aşağıdaki yapıyor sona erdi:
Eğer engelli kök, CWM yeniden başlatma sırasında kök söylüyorum gibi, sadece indirmek şey yaptıysanız
önce bağlantılı fransız yazı bulunan dosya ve harici SD karttan yükleyin. Seni kök ve sonra Çal deposundan güncellenebilir SuperSU kuracaktır.
Eğer (Titanyum Yedekleme, ROM Yöneticisi, SuperSU, Busybox, vs) isteyebilirsiniz ne olursa olsun kök araçları yükleyin.
Özelleştirilmiş görüntünün bir yedekleme yapmak ve bir yere kaydedin.
kaygısız
Üye
Konu Sahibi
Dostum onecelikle bendeki tablet degil tlf isletim sistemi lolipop 5.0 kingo rootla da denedim fromork lada denedim rootlayamadim tlf root lasam zaten butun sorun hallolacak yinede tesekkuler
ciyerci
Üye
Selam.bende de levono a7000-a 5.0 var..3 gun ugraştim rootlamak icin..ve nihayetinde dun akşam baş[email protected] dan yada ******* nolu numaradan mesaj atabilirsin.. Akşam yardimci olabilirim...