Legendary^6 5230 RM-588 [72 MB RAM] C6v20 / Güncelleme 20.05.2011

Sponsorlu Bağlantılar

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
sorunları kaldiriyorsan . Birde gps yöntemlerinde wifi eklenmişsin gereksiz bir seçenek . Birde telefon 5230 görünsün pars da 5230 görünüyor oradan bakabilirsin . Ikinci si ev ekranı öğelerini değiştirebilelim .
wi-fi bakarım kafama eserse kaldırırım
N8 kalıcak değiştirmiyecem zaten ev ekranı öğeleri değiştirilebiliyor

HJO

Üye
Kardeşim bunu 5800 için yükleyemezmiyiz ya :vur:off:

emreaslan.96

emreaslan.96

Üye
Beyler bende her şey süper de Mağazaya girdiğimde "OviMağaza" yazısı kalıyor...

erhan402

Üye
bekliyoz yarını ne kadar duzelirse o kadar iyi zaten en iyi fw daha iyi olabilir kolay gelsin

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ama harbiden on numara gerçi ben pek anlamadıgım için yukleyemedim ama yuklıcem

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bide atabilsem tek sorun telefon usb kodu varya 5230 usb cible 5800 yazan kodlar gozukmuyor onların acıldıgı ufak pencerede malesef ondan kaldı fw

sawyer32

sawyer32

Üye
Eline sağlık . cfw çok güzel olmuş , modlarla fln uçurmuşun 300 liralık telefonu :ehe
biraz daha sonra şu an sınavlarım fln var yakında v40.0.003 içinde modlayacağım
ne bitmez sınavmış seninkisi de :d: :ehe 40.0.003 ü merakla bekliyoruz . :evet:

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık . cfw çok güzel olmuş , modlarla fln uçurmuşun 300 liralık telefonu :ehe

ne bitmez sınavmış seninkisi de :d: :ehe 40.0.003 ü merakla bekliyoruz . :evet:

bu aralar boş zamanın yok hemde bazı sorunları düzeltmem lazım biraz bekliyeceksiniz açıkçası :D

sawyer32

sawyer32

Üye
bu aralar boş zamanın yok hemde bazı sorunları düzeltmem lazım biraz bekliyeceksiniz açıkçası :D
fark etmez .. düşünmüş yapmış olman önemli :evet: biz bekleriz. :D ama diğerleri bekler mi bilmem :d:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
5800 a da istiyoruz bunu :)

4ewa2getha

4ewa2getha

Üye
5800 içinde yaparmısınız

Şehr-i Hüzün™

Şehr-i Hüzün™

Üye
O kadar yazıyı, resimleri gördükten sonra 'Linki kaldırdım' cümlesini görmek hayallerimi yıktı. :ehe En kısa zamanda bekliyorum yayınlamanı.

erhan402

Üye
mod var da arkadaşlar değişen bir şey yok 5230 da . Ben orjinal hackli 5230 kurdum ve bu ekrandaki tema yükledim ve yazı tipi ni değiştirdim yine aynı geriye kalanlar fark yok

ilyassss

ilyassss

Üye
görüntülü görüşme yoksa zaten bu büyük 1 eksik

mardok

mardok

Üye
    Konu Sahibi
O kadar yazıyı, resimleri gördükten sonra 'Linki kaldırdım' cümlesini görmek hayallerimi yıktı. :ehe En kısa zamanda bekliyorum yayınlamanı.
düzeltmem gereken eksikler var bi probleme hala çözüm arıyorum en kısa zamanda eklicem linki

mod var da arkadaşlar değişen bir şey yok 5230 da . Ben orjinal hackli 5230 kurdum ve bu ekrandaki tema yükledim ve yazı tipi ni değiştirdim yine aynı geriye kalanlar fark yok

o zaman sende hackli kullan sana burda bunu yükle diye zorlayan yok :off:

görüntülü görüşme yoksa zaten bu büyük 1 eksik
5800 da varda ne oluyor ki

erhan402

Üye
yok yani ustad resimlere bakan telefon son model oluyor sanıyor . Ve flash la ma yapamayan da oluyor ve tel açılmıyor size kolay gelir ama bilmeyen kolay kolay yapamaz . Diyeceğim şu bu flash i yükleyecek arkadaşlara 5230 da bulunan fonksiyonel hizmetler den başka bir şey beklemeyin . :-).

Üst Alt