Left 4 Dead oyunu ile ilgili bilgisi olanlar yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Left 4 Dead oyunu ile ilgili bilgisi olanlar yardım edin lütfen
Left 4 Dead oyununu çok seviyorum ama bu oyunda oynadıgım bolumu kayıt edemiyorum her zaman başdan bır daha oynuyorum internette araştirdim bu oyunun save programı yomuş yanı normede de oynanılan yeri kayıt etmiyormuş ama bu oyunun dosyalarını degıştırırerek bu oyunu oynandıgı yeri kayıt ediliyor bunu yapan arkadaşlar var sana nasıl yapılacagını ve yapılmış halde dosyası varsa paylaşırsa sevınırım... ((( YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM )))

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buldum kayıt işlemini...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
oyun saten single player az oynanan bir oyun oyun multiplayer olarak yapılmıstır ama singp oynuyanlar içinde 5 bölüm acılmış

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
ewet az oynan bir oyun ama aksiyon var azda olsa...

walkerman

walkerman

Üye
Zaten şu oyunun birde single player halini yapsalar baya tutar

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Tutulsada tutulmasa güzel oyun

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
left 4 dead oyununu açıyorum belirli bir zaman oynadıktan sonra oyun bilgisayarda kapınıyor. Bunu neden yapıyor olabılır. Bilgisayarıma format attıgım zamanda aynısını yapıyor sorun benım bılgısayarımdadır diye arkadaşın bılgısayarına kurdum ve oynamaya başladım onun bilgisayarında aynısını yaptı bilgisayarlarda antivirüs ve güvenlik duvarları kapalı... bütün programlar kurulu ve hepsi çalışıyor << Sizce bu oyun neden böyle yapıyor >> ???

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
ewet az oynan bir oyun ama aksiyon var azda olsa...

Left 4 Dead az oynanan bir oyun mu? :) Valve'nin kendine özel, Source SDK oyun motoru ile geliştirdiği Left 4 Dead'i, dünya üzerinde 3 milyon insan oynuyor. Left 4 Dead 2'nin yaması ve sürüm yükseltmesi ile beraber Steam üzerinden 3 milyon insan bunu oynuyor. Steam'den oynamak istemeyenler ise NoSteam aracılığı ile kara listeye alınmadan oynayabiliyor. Left 4 Dead ve Left 4 Dead 2'yi Multiplayer olarak, şu zamanda 7 milyon kişi oynamaktadır "Teaports"...

Left 4 Dead 2'de Single Player mevcuttur...

Ayrıca oyun atıyor ise mutlaka Cr**ck'te sorun vardır. Cr**ack hatalı ise oyunda problemler olur. Onun için fix'lenmiş, yani onarılmış bir Cr**ack bulmak zorundasınız.

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Sn : Pc Mühendisi

Ben ilk '' Tuncay.erol '' arkadaşın görüşü ile cvpladım. '' oyun saten single player az oynanan bir oyun oyun multiplayer olarak yapılmıstır ama singp oynuyanlar içinde 5 bölüm acılmış '' yorumdan yola çıkarak ve bana 2 Arkadaşın görüşünden fazla görüş gelmedigi için '' Tuncay.erol '' arkadaşın önerilerinden yola çıkarak az oynanan bir oyun oldugunu düşündüm...

Oyun güzel tasarlanmış macera ve aksiyon içeriyor... Oyunu isterse 50 kişi oynasın ister 70 milyon oynasın ben oynamama bakarım sn '' Pc Mühendisi ''...
Tabiki Hata sorununu çözdükten sonra ...:islik

India

India

Üye
evet değişik bir kırek dene olmazsa online oynarsın :)

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oyunun cr&ck'ını indirebilecegim bir adres önerebilirmisiniz ? ( Arkadaşlar C R A C K yazdıgımda site siliyor o yüzden cr&ck dedim ...)

India

India

Üye
buyur:

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Verdigin link'e Bakmanı öneriririm. Site engeli ...

India

India

Üye
şunu bi dene bakiym

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Yeniden bir link koydugun için Saoglasın emegine saglık... 3-4 Defa denedikten sonra sorunu tekrarlayıp tekrarlamasını yazarım. Umarım sorun yapmaz ...

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Sayın '' India '' Verdiginiz linkten dosyayı indirip uyguladım 3 ve üzeri oyunu açarak oynadım kesinlikle sorun yapmadı. yardımın için saog sn India ...

India

India

Üye
önemli değil oyunun düzelmesine sevindim

teaports

teaports

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için tşkler arkadaşlar buldum sorun ortadan kaltı ve şuan Left 4 Dead 2 oynuyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt