LeBron James'ten Hidayet Türkoğlu Açıklaması.

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
LeBron James'ten Hidayet Türkoğlu Açıklaması.
NBA'de herkes Orlando Magic'in takas hamlelerini konuşuyor. Hidayet Türkoğlu'nun Florida ekibine dönüşü, Jason Richardson ve Gilbert Arenas gibi çok yönlü skorerlin takıma katılımının, Magic'i yeniden şampiyonluk adayları arasına soktuğu konuşuluyor.
Miami Heat'in süper yıldızı LeBron James, Magic'in takaslarını değerlendirirken özellikle Hidayet Türkoğlunun'nun dönüşü üzerinde durması dikat çekti.
NBA finali oynadıkları 2009'da, LeBron James'in taşıdığı Cleveland Cavaliersı eleyen takımın önemli bir parçası olan Hidayet'in eski takımına dönüşü için LeBron "O sezon sonu Magic ile yeniden anlaşmaması beni şaşırtmıştı. Maçlarda sürekli eşleşme sorunu yaratan bir isim. Bazen ben onu savunurken takım Rashard Lewis üzerinden sayıya giderdi ya da ben Lewis'i savunurken onunla sayı bulurlardı. Onlar karşısında çok kısa kalıyorduk" dedi.
Bu arada Hidayet Türkoğlu ve Orlando Magic'in diğer yeni isimleri Gilbert Arenas ve Jason Richardson'ın, bu gece TSİ. 02:00'de deplasmanda oynanacak Atlanta Hawks maçında görev almaları bekleniyor
 


Üst Alt