Hido Orlandoyu Uçurmaya Devam Ederek Dallas'ı Yıktı ( Açıklamaları )

Sponsorlu Bağlantılar

Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Hido Orlandoyu Uçurmaya Devam Ederek Dallas'ı Yıktı ( Açıklamaları )
NBA'de son 7 maçını kazanan Orlando Magic 5 maçlık deplasman serisinin ilkinde American Airlines Center'da Dallas Mavericks ile karşı karşıya geldi.

Hidayet Türkoğlu'nun güzel bir performans sergilediği karşılaşmayı Orlando Magic 117-107'lik skorla kazanarak üst üste 9. galibiyetini elde etti.

American Airlines Center'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Dallas Mavericks'te DeShawn Stevenson 24 sayılık performansı ile sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Mücadelede Jason Terry 16 sayı, 9 asist ve Shawn Marion 18 sayı, 8 ribaundluk performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Takasların takıma dahil olmasının ardından müthiş bir seri yakalayan Orlando Magic'te ise Dwight Howard 23 sayı, 13 ribaundluk performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu olurken, 20 sayı kaydeden Jason Richardson ise Orlando ekibinde en skorer ikinci isim olarak galibiyette büyük rol oynadı.

Temsilcimiz Hidayet Türkoğlu ilk 5 başladığı karşılaşmada 39:55 dakika süre alırken, 13 sayı, 17 asist, 5 tol çalma, 1 blokluk performansı ile takımının galibiyetinde önemli rol oynadı ve sahanın en çok asist yapan oyuncusu oldu.

Karşılaşmada Jameer Nelson 16 sayı ve Gilbert Arenas 14 sayı kaydederek galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Orlando Magic sıradaki karşılaşmasını çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda New Orleans Hornets'te oynayacak olurken, Dallas Mavericks ise aynı gece Indiana Pacers'a konuk olacak
 


Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
:turkiye:
 
Atakan

Atakan

Üye
17 asist ! Ne yaptın Hedo :)
 


Üst Alt