League Of Legend İçin Klavye Mouse Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
League Of Legend İçin Klavye Mouse Lazım
Merhaba arkadaşlar hemen sadede geliyim :) LoL için yani bildigin age of empires , dota tarzı Moba oyunu için klavye mouse lazım acilen . Klavye o kadar önemli değil aslında ama şuan kullandığım çok eskidi makineli tüfek gibi ses çıkartıyor :) mouse için G300 baktım ancak optik mousemuş yani kırmızı ışıklı . bana uygun yollu öneri yapabilecek var mıdır acaba ? bu A4 Tech renkli ışıklı mouselar nasıldır mesela . fiyat için 2 parça 150 olması iyi olur .

JrSparrow

JrSparrow

Üye
Merhaba arkadaşım :) Öncelikle Lol oynadığın için mouse ve klavyelerin rahat olması lazım. Şöyle düşünelim: Klavye ve mouse oyun için olması gerekecek. G300'e baktım ama üst yanlarda tuşlar olduğu için oynarken rahatsızlık vereceğini düşündüm. Arkadaşım 11 yıllık Dotacı ve 2 yıllık Lolcü.

Onda Klavye olarak :
A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB
Bende ise mouse olarak :
A4 TECH F3 SİYAH V-TRACK 3000 CPI GAMER MOUSE var.

Arkadaşım benim mouse'umla Lol oynadı ve mouse'un üstüne yatmaya çalıştı :)
İkisinin fiyatı Vatan bilgisayarda 72+54 lira dan 126 lira. Klavye olarak bu klavyeli şiddetle tavsiye ederim. Mouse olarak ise F3 değilde F5 yada F7 serisine bakabilirsin. A4'ten şaşma derim :)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşım :) Öncelikle Lol oynadığın için mouse ve klavyelerin rahat olması lazım. Şöyle düşünelim: Klavye ve mouse oyun için olması gerekecek. G300'e baktım ama üst yanlarda tuşlar olduğu için oynarken rahatsızlık vereceğini düşündüm. Arkadaşım 11 yıllık Dotacı ve 2 yıllık Lolcü.

Onda Klavye olarak :
A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB
Bende ise mouse olarak :
A4 TECH F3 SİYAH V-TRACK 3000 CPI GAMER MOUSE var.

Arkadaşım benim mouse'umla Lol oynadı ve mouse'un üstüne yatmaya çalıştı :)
İkisinin fiyatı Vatan bilgisayarda 72+54 lira dan 126 lira. Klavye olarak bu klavyeli şiddetle tavsiye ederim. Mouse olarak ise F3 değilde F5 yada F7 serisine bakabilirsin. A4'ten şaşma derim :)

tasiyeni dinleyip alacağım :) ama bu bloody markası a4 tech mi oluyor dün o 72 lira olanı alıcaktım mouse scrollu ışıklı olanı ama aynısı kafede var onun her tarafında desen vardı her tarafı led ışıklıydı felan ondan aynısı değil zannedip almadım neyse bugün gider alırım teşekkürler

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Klavye : Logitech G103 Gaming Mouse
Mouse : Logitech G300 Gaming Mouse

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
klavye'de g105 begendim ama mouse için tereddütlüyüm nasıl olur bilemiyorum hem optik hem tuşlar sürekli değiyor.
Klavyede G103 ile G105 arasında sadece klavye ışığı farkı var. Yeğenim G105 kullanıyor ben G103 kullanıyorum. Karanlık ortamlarda ışıklı daha güzel olur dersen arasındaki fiyat farkını ödeyebilirsin ancak onun dışında ödeyeceksen pişman olursun. Mouse içinse ben G300 kullanıyorum. 3 farklı ışığa farklı hız modları atadım. Hız gereken yerlerde 2500 dpi ile kullanıyorum. Yavaş olması gereken yerlerde daha düşük dpi ile kullanıyorum. Ayrıca her iki elle de kullanabilecek bir mouse. Kullanınca çok feci bir şekilde elin alışıyor. Yeğenimin bilgisayarına geçtim , onun mouse modeli G500 idi. Hiç kullanamadım. Tavsiye ederim.

• Beğen
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Klavyede G103 ile G105 arasında sadece klavye ışığı farkı var. Yeğenim G105 kullanıyor ben G103 kullanıyorum. Karanlık ortamlarda ışıklı daha güzel olur dersen arasındaki fiyat farkını ödeyebilirsin ancak onun dışında ödeyeceksen pişman olursun. Mouse içinse ben G300 kullanıyorum. 3 farklı ışığa farklı hız modları atadım. Hız gereken yerlerde 2500 dpi ile kullanıyorum. Yavaş olması gereken yerlerde daha düşük dpi ile kullanıyorum. Ayrıca her iki elle de kullanabilecek bir mouse. Kullanınca çok feci bir şekilde elin alışıyor. Yeğenimin bilgisayarına geçtim , onun mouse modeli G500 idi. Hiç kullanamadım. Tavsiye ederim.

beni aydınlattığın için teşekkürler. peki bu optik olması sorun yaratır mı nerede kaldı diyen bir adam vardı videoda ama cidden iyi demişti o da . a4 x7 ler felan nasıldır ? logitechten şaşma diyor içimden bir ses :( peki ne kadara aldın g300 ? 79 a buldum ben

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
beni aydınlattığın için teşekkürler. peki bu optik olması sorun yaratır mı nerede kaldı diyen bir adam vardı videoda ama cidden iyi demişti o da . a4 x7 ler felan nasıldır ? logitechten şaşma diyor içimden bir ses :( peki ne kadara aldın g300 ? 79 a buldum ben
Fiyatı o civarlarda bir şey. Marka farkı büyük bir fark bence. Ayrıca garantisi çok iyi Logitech'in. Oyunda arkadaşım X7 kullanıyordu. Şimdi o da Logitech G300 kullanıyor. Çok memnun olduğunu söylüyor. Ben yine olsa yine Logitech alırdım.
Altındaki sensör çok fena duruyor G300'ün. Ayrıca oyunlar için 2500 dpi yeter de artar bile. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı o civarlarda bir şey. Marka farkı büyük bir fark bence. Ayrıca garantisi çok iyi Logitech'in. Oyunda arkadaşım X7 kullanıyordu. Şimdi o da Logitech G300 kullanıyor. Çok memnun olduğunu söylüyor. Ben yine olsa yine Logitech alırdım.
Altındaki sensör çok fena duruyor G300'ün. Ayrıca oyunlar için 2500 dpi yeter de artar bile. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum.

internetten almayı düşünüyorum satan adamın dükkanı bizim burda ama sadece internetten satış yapıyor acaba elden alabilir miyim :D

G300 Mouse 69 Lira

G103 Klavye 57 Lira

diye mesaj atıcakken media markt sitesi geldi ordada aynı fiyatlar benim anlamadığım bugün almaya gittim g300 'de 89 lira yazıyordu şaka mı şimdi :S

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
G105 ile g300 aldim ancak indirimli aldim diye mi yoksa internetr ozel fiyattan aldim diye mi bilmem fatura vermedi ama odemeyi banka kartindan yaptim garantide sikinti olur mu acaba ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
G105 ile g300 aldim ancak indirimli aldim diye mi yoksa internetr ozel fiyattan aldim diye mi bilmem fatura vermedi ama odemeyi banka kartindan yaptim garantide sikinti olur mu acaba ?
Kardeşim kesinlikle faturayı al. Herhangi bir sıkıntı olduğunda faturayı götüreceksin. Logitech garanti konusunda çok hassas bir firma. Garantiye çok önem veriyor. Bence faturayı almalısın. İnternetten de alsan fatura olmak zorunda.

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kesinlikle faturayı al. Herhangi bir sıkıntı olduğunda faturayı götüreceksin. Logitech garanti konusunda çok hassas bir firma. Garantiye çok önem veriyor. Bence faturayı almalısın. İnternetten de alsan fatura olmak zorunda.
Arayıp konuştum garantiye gönderirken gel yardımcı oluruz sorun değil merak etme dedi. Yani öyle sorun çıkaracak bir yer değil fatura ister mi garanti onu merak ettim yoksa garanti belgesinde kaşe bastirsam yeter mi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arayıp konuştum garantiye gönderirken gel yardımcı oluruz sorun değil merak etme dedi. Yani öyle sorun çıkaracak bir yer değil fatura ister mi garanti onu merak ettim yoksa garanti belgesinde kaşe bastirsam yeter mi
Nerden aldınız ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ucuzbudur.com un mağazası var İstanbul kadı köyde temiz düzgün yer onda sorun yok fatura vermedi ama banka kartıyla aldım o var en azından
Tekrar gidip istesen vermezler mi ? Garanti belgesi var mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Valla verir mi bilmem nerden cikarticak belki fatura çıkarttı ben unuttum okula yetisicektim biraz acele ettim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Valla verir mi bilmem nerden cikarticak belki fatura çıkarttı ben unuttum okula yetisicektim biraz acele ettim
Aldığın yere git. Elindeki klavye , mouse'u da götür. Durumunu izah et. Yardımcı olurlar.