LCG X-plore v1.45 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned C*racked

Sponsorlu Bağlantılar

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
LCG X-plore v1.45 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned C*racked

ÖZELLIKLER:

*Tüm sürücüleri / Klasörleri / Telefon Dosyalarını Görüntüleyebilme

*Entegre Metin ve Resim Görüntüleyici Dosya Ayrıntıları Görüntüleyici

*Dosya Özellikleri Düzenleme (Gizleme, Salt-Okunur, Sistem) İsimlendirme ve Silme

*Metin Dosyaları Oluşturma ve Düzenleme

*Klasör Oluşturma Çoklu Seçim Dosya ve Klasörleri Kopyalama ya da Taşıma

*Bluetooth ya da Kızılötesi ile Dosya Gönderebilme

*ZIP, RAR, JAR Arşiv Dosyalarını Ayıklayabilme

*ZIP Arşiv Dosya Paketi Oluşturabilme

*Word Belgelerini Görüntüleyebilme

*Cihaz Donanım Bilgisi Görüntüleme İşlemler ve Görevleri Görüntüleme

*Dahili Program Güncelleştirme

*Mesaj Klasörlerini Görüntüleme ve Dosyaları Kaydetme

*Hex Görüntüleyici ve Editör

*Dosya Arama

*Klasör Kısayolu

*Basit Müzik Çalar

*Basit Video Oynatıcı

1.45 - Kopyalanan dosyalar üzerinde doğru tarih, chessboard under transparent images, salt okunan dosyaları silmek için izin, birden çok dosya özniteliklerini değiştirme..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ikabey, palaska2525, aezeg187 ve 34 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
Bende Sana tşk ederim Nadir :oke: Seni uğraştrdm :d: Ya Ben konuları telefondan açıyorum Bana eklenti ekleme şanSı veremezmisiniz :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bana değil Ozan'a yani Negative e başvuracaksın..

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
ne cok versiyon cıkarıyor x-plore, hacklı mı olması lazım telefonun bunu kurmak ıcın, daha hackleyemedım e-72 nın son firmwaresını

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
ne cok versiyon cıkarıyor x-plore, hacklı mı olması lazım telefonun bunu kurmak ıcın, daha hackleyemedım e-72 nın son firmwaresını

Unsigned yani sertifikasız olduğu için h*ackli olması gerek :)

imbat12

imbat12

Üye
Teşekkürler eline sağlık

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
5 kez açıp kapadıktan sonra girişi kesti haliyle , 2. ikona tıkladım maalesef hata verdi :hmmm

python vs. mi istiyor yoksa :hmmm .. nasıl bir c.rackmiş arkadaş devlet sırrı gibi , çözebilen çıkmadı .

1.22 ye devam ..

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
5 kez açıp kapadıktan sonra girişi kesti haliyle , 2. ikona tıkladım maalesef hata verdi :hmmm

python vs. mi istiyor yoksa :hmmm .. nasıl bir c.rackmiş arkadaş devlet sırrı gibi , çözebilen çıkmadı .

1.22 ye devam ..

Açtığım bu konuyu uygula bence..Ben de 1.35 kullanıyorum..S*erial koduyla yapıyosun..Sorun falan kalmıyo..X-Plore 1.35 en iyisi bence..Hem resmin ustune gelince onizleme özelliği hemde yeni versiyonlarda olmayan Telefonu yeniden başlatma özelliği war..dene Sonucunuda söle ltf :oke:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-dosy...kendiniz-c-rackleyin-100-sorunsuz-345717.html

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sağol Serkan ama sanırım denemeyeceğim , hiç zahmete gerek yok devam ediyorum 1.22 ye :oke:

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler

devvrim

Üye
Bende n95-8gb v35 var şu an uygulamayı yükledim telefon kitlendi. Bataryayı çıkardım taktım nokia yazısında cok bekliyor o geçtikten sonra beyaz ekranda kalıyor öyle :S:S ne yapmalıyım?

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
Bende n95-8gb v35 var şu an uygulamayı yükledim telefon kitlendi. Bataryayı çıkardım taktım nokia yazısında cok bekliyor o geçtikten sonra beyaz ekranda kalıyor öyle :S:S ne yapmalıyım?

telefonun çökmüş malesef..:d: Ama bu programla alakalı bişey olduğunu sanmıyorum..Hard format atman gerek..Ama telefon hafısında ne war ne yok gider..Hard format atmak için telefonun kapalıyken;
"yıldız(*),3,yes tuşu,açma kapama tuşuna" aynı anda basman ve telefon açılana kdar öle tutman gerekiyo..:oke: Hard format atmadan önce hafıza kartını çıkarıp öyle açmayı dene..

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

mahmut_hoca

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
sağol king :D tşkler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Güzel uygulama ama crac.k çalışmıyor.Yinede teşekkürler...
1.35de performans hiçbirinde yok çatır çatır çalışıyor ya...

serkanacar25

serkanacar25

Üye
    Konu Sahibi
Güzel uygulama ama crac.k çalışmıyor.Yinede teşekkürler...
1.35de performans hiçbirinde yok çatır çatır çalışıyor ya...

aynen bende 1.35 kuLLanıorum :D:D Hatta konu açmştım sorunsuz kendinz c*rackleyin die :) O yöntemle f*ull yaptm :)

ilhan78

Üye
crackın çalışması için rompatcher ile sistem kalasörlerine erişimi açmalısınız.
sistem klasörlerine erişimi açmazsanız text gibi bir hata verip çalışmıyor.

Üst Alt