cirmasti Üye EYVALLAH ÇOK İİ BU YAA --------------- Ekleme --------------- YA BENDE OLMADIII.. bozuk dosya diyoo.. 7610..
EYVALLAH ÇOK İİ BU YAA --------------- Ekleme --------------- YA BENDE OLMADIII.. bozuk dosya diyoo.. 7610..
omer34ist Üye arkadaslar dediginizherseyi yaptım fakat n95 te son surumunun ******i yazınca kabuletmiyor v1.05 kabu ediyor ama v1.13 olmuyor
arkadaslar dediginizherseyi yaptım fakat n95 te son surumunun ******i yazınca kabuletmiyor v1.05 kabu ediyor ama v1.13 olmuyor
cnrokt Üye Konu Sahibi omer34ist' Alıntı: arkadaslar dediginizherseyi yaptım fakat n95 te son surumunun ******i yazınca kabuletmiyor v1.05 kabu ediyor ama v1.13 olmuyor Genişletmek için tıkla ... zaten kimse 1.13 de kabul edecek demiyor ki !!!! programın açıklamsını lütfen dikkatli ve sakin bir şekilde okuyun !!!!!
omer34ist' Alıntı: arkadaslar dediginizherseyi yaptım fakat n95 te son surumunun ******i yazınca kabuletmiyor v1.05 kabu ediyor ama v1.13 olmuyor Genişletmek için tıkla ... zaten kimse 1.13 de kabul edecek demiyor ki !!!! programın açıklamsını lütfen dikkatli ve sakin bir şekilde okuyun !!!!!