Agafendi Üye N80 telde denedim dosyayı acmadı .daha dogrusu bende rar we zıp dosyaları acılmıyor ne yapmam gerekıyor tsk
N80 telde denedim dosyayı acmadı .daha dogrusu bende rar we zıp dosyaları acılmıyor ne yapmam gerekıyor tsk
a21a Emekli Yönetici Agafendi' Alıntı: N80 telde denedim dosyayı acmadı .daha dogrusu bende rar we zıp dosyaları acılmıyor ne yapmam gerekıyor tsk Genişletmek için tıkla ... rar dosyasını bilgisayarda winrar ile açıp içindeki sis veya sisx veya jar dosyasını telefona yükleyeceksin.
Agafendi' Alıntı: N80 telde denedim dosyayı acmadı .daha dogrusu bende rar we zıp dosyaları acılmıyor ne yapmam gerekıyor tsk Genişletmek için tıkla ... rar dosyasını bilgisayarda winrar ile açıp içindeki sis veya sisx veya jar dosyasını telefona yükleyeceksin.
FerreT Üye Konu Sahibi İlk mesaja son sürümü Eklenti şeklinde yüklendi..Eski versiyon kaldırıldı bilginize..
kemalizmert Üye FerreT' Alıntı: Slick Programının son sürümü eklenmiştir..iyi forumlar Genişletmek için tıkla ... tbrikler
FerreT' Alıntı: Slick Programının son sürümü eklenmiştir..iyi forumlar Genişletmek için tıkla ... tbrikler
hafrix Üye arkadaşlar vallah ben bu güne kadar çok msn programı kullandım ama hiç birininden memnun kalmadım inşallah bu güzel bir programdır teşekür ederim.
arkadaşlar vallah ben bu güne kadar çok msn programı kullandım ama hiç birininden memnun kalmadım inşallah bu güzel bir programdır teşekür ederim.
FerreT Üye Konu Sahibi Son sürüm ilk mesaja eklenti şeklinde yüklendi.. Son sürümle gelenler; -ICQ login fixed,UIQ icon fixed -Msn kişi listesi düzenlenmiş -AIM talk çevrimdışı mesaj gönderebilme
Son sürüm ilk mesaja eklenti şeklinde yüklendi.. Son sürümle gelenler; -ICQ login fixed,UIQ icon fixed -Msn kişi listesi düzenlenmiş -AIM talk çevrimdışı mesaj gönderebilme
vamos_bien Üye messenger live yükledim önce ama uygulamayı açmaya kalkınca hiçbirşey olmuyor bunu da yüklerken dosya bozuk diye hata çıkıyor.yazılım güncelledim ondan olabilir mi? telefon n95
messenger live yükledim önce ama uygulamayı açmaya kalkınca hiçbirşey olmuyor bunu da yüklerken dosya bozuk diye hata çıkıyor.yazılım güncelledim ondan olabilir mi? telefon n95