Arkadaşlar bu program çalışmıyor ama sanki herşey yolundaymış gibi konunun hala var olması bi yana hala daha üst sıralarda. neden gereği yapılmaz anlamış değilim gördükçe insanın siniri bozuluyo çalışmıyo işte kardeşim neyi zorluyosunuz neyin mücadelesi bu?
arkadaşım moralin ve sinirin bozulmasın asla.günlerdir uğraş sonunda orjinal jukeboxu ledim.bir konu açıcam buralara.tek ikon halde ve internet radyosu hatası almadan kullanıyorum.burdaki verilen lı link hatalı program.sen şimdilik 2 ikonluyu kullan.biraz bekle benim yöntemle seviniceksin.
evet 2 ikonluda bi zamandan sonra birtliyo fail veriyo.bir hacker arkadaş bulup şu programi free ücretsiz hale getirmek lazim.epi topu 700 kilobaytlik bi proyu nasi olurda parçalayamayiz.bi çinliler kadar olamicaz mi ya hu?
evet 2 ikonluda bi zamandan sonra birtliyo fail veriyo.bir hacker arkadaş bulup şu programi free ücretsiz hale getirmek lazim.epi topu 700 kilobaytlik bi proyu nasi olurda parçalayamayiz.bi çinliler kadar olamicaz mi ya hu?
eywallah kardeşim n70 de kullanıyordum harıka bi pro c6-01 aldım uygunu varmıdır dıye dusunuyordum herşeyiyle güsel türkçeye felan cevrılmeye gerek yok
Yalnız proyu yukluyorum 1 kacgun kullandıktan sonra kendı kendıne kapanıp duruyor sarkı ekleyınce kapatıyor kendını...