Yardım Lcd ekran calismiyo

Sponsorlu Bağlantılar

Efsanem66

Üye
    Konu Sahibi
Lcd ekran calismiyo
Arkadaslar cok acil yardim edin lutfen bi 2_3 gundur pc mi hic acmiyordum bugun sabah ablam monitoru nemli bezle silmis monitorun markasi casper lcd monitor bende aksam ustu fisini taktim dugmeye bastim bekledim durdum ekran gelmedi reset attim ilk bi casper yazisi geldi hemen geri gitti karanlik ekran geri geldi sonra bi hos geldiniz ekrani geldi sonra yine siyah ekran geldi kablolari falan yeniden taktim yok duzelmedi ekranin arkasindaki soketi sokup yeniden takinca ilk bi 2_3 saniye goruntu geliyo geri gidiyo pc acilmis ama goruntu yok kasadan gelen kabloyu sokunce ekran renk renk tek tek yanip sonyodu oda olmuyo artik sorun ne yardim edin lutfen..Kimse bilmiyomu

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
pcyi başka bir ekrana tak açılırsa ekran bozulmuş başka ekranda yine görüntü vermezse ramleri ekran kartını filan tam oturdu mu diye kontrol et o da olmazsa pc anakart yanmıştır

Efsanem66

Üye
    Konu Sahibi
Ekranda sorun belliki cunku arkasindaki kasadan gelen kabloyu sok tak yapinca 1_2 saniye goruntu geliyo gidiyo kablodan yada ramlerden ana karttan yani kasadan bisi olsa kasadan gelen kabloyu sokunce ekrana gelen elektrik takili olunca ekran bi mavi bi yesil bi beyaz oyle sirayla yanip sonuyodu oda olmuyo artik

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yeni bir ekran alacaksın mecburen

Efsanem66

Üye
    Konu Sahibi
Tamir olmazmi kaca mal olur yada yeni bi 19 ekran varmi onerebilcn uygn fiyatliTamir olmazmi kaca mal olur yada yeni bi 19 ekran varmi onerebilcn uygn fiyatli

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Tamir olmazmi kaca mal olur yada yeni bi 19 ekran varmi onerebilcn uygn fiyatliTamir olmazmi kaca mal olur yada yeni bi 19 ekran varmi onerebilcn uygn fiyatli
tamir olabilir ama genelde ekranlar sıkıntı yaptı mı bunu tekrarlar kaç tl ye alabilirsin sen ona göre söyleyeyim

Efsanem66

Üye
    Konu Sahibi
350 yi gecmesin suan fazla para veremem de cnku

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

son ikisi full hd görüntü vermeyebilir ilk sıradaki bnm sana en çok önerdiğim zaten özellik sırasına göre yazdım

Efsanem66

Üye
    Konu Sahibi
Tskler bi bakim hemen